LAJMI I FUNDIT:

Muaji i mjaltit

11 Artikuj

Destinacionet e muajit të mjaltit që çojnë më shumë drejt divorcit

Destinacionet e muajit të mjaltit që çojnë më shumë drejt divorcit

Çfarë të vizitosh
Kishin shkuar në muaj të mjaltit, gruaja lë burrin, kthehet e vetme në Britani

Kishin shkuar në muaj të mjaltit, gruaja lë burrin, kthehet e vetme në Britani

Fun Lajme
Bashkëshortët slloven në ‘muajin e mjaltit përreth botës’: Vizituan 43 nga 198 shtetet e planifikuara, para dy javësh ishin në Kosovë – Prizreni iu la shumë mbresa (Foto)

Bashkëshortët slloven në ‘muajin e mjaltit përreth botës’: Vizituan 43 nga 198 shtetet e planifikuara, para dy javësh ishin në Kosovë – Prizreni iu la shumë mbresa (Foto)

Udhëtime
Makinën me të cilën shkuan para 50 vitesh në muajin e mjaltit, ende e shfrytëzojnë për xhiro (Foto)

Makinën me të cilën shkuan para 50 vitesh në muajin e mjaltit, ende e shfrytëzojnë për xhiro (Foto)

Auto Fun
Kthehen nga muaji i mjaltit, shtëpinë dhe veturën e gjetën të mbështjellë me qese najloni (Foto)

Kthehen nga muaji i mjaltit, shtëpinë dhe veturën e gjetën të mbështjellë me qese najloni (Foto)

Dështime
Shkuan për të kaluar muajin e mjaltit, nusja e pëson keq nga një dallgë deti – tanimë ajo është e paralizuar (Foto)

Shkuan për të kaluar muajin e mjaltit, nusja e pëson keq nga një dallgë deti – tanimë ajo është e paralizuar (Foto)

Nga Bota
Kthehen nga muaji i mjaltit, gjejnë shtëpinë të rrethuar me ‘Murin e Berlinit’ (Foto)

Kthehen nga muaji i mjaltit, gjejnë shtëpinë të rrethuar me ‘Murin e Berlinit’ (Foto)

Dështime
Adoptuan autobusin e shkollës si auto-shtëpizë, që të kalojnë muajin e mjaltit duke udhëtuar (Foto)

Adoptuan autobusin e shkollës si auto-shtëpizë, që të kalojnë muajin e mjaltit duke udhëtuar (Foto)

Fun Lajme
Pozuan shumë pranë valëve të rrëmbyeshme, nusja mbeti me këmbë të thyer (Video)

Pozuan shumë pranë valëve të rrëmbyeshme, nusja mbeti me këmbë të thyer (Video)

Dështime
Muaji i mjaltit iu kthye në tmerr, hoteli i papastër kishte edhe minj në frigorifer (Video)

Muaji i mjaltit iu kthye në tmerr, hoteli i papastër kishte edhe minj në frigorifer (Video)

Dështime
Kjo është arsyeja e vërtetë se përse shkojmë në muaj të mjaltit

Kjo është arsyeja e vërtetë se përse shkojmë në muaj të mjaltit

Në çift