LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Financave dhe Transfereve

86 Artikuj

Faturat e tatimit në pronë po i shqetësojnë qytetarët e Kosovës

Faturat e tatimit në pronë po i shqetësojnë qytetarët e Kosovës

Financa
Ministria e Financave me njoftim të rëndësishëm për qytetarët që përfitojnë asistencë sociale

Ministria e Financave me njoftim të rëndësishëm për qytetarët që përfitojnë asistencë sociale

Ekonomi
Kosova pranon 67.5 milionë euro nga BE si mbështetje ndaj krizës energjetike

Kosova pranon 67.5 milionë euro nga BE si mbështetje ndaj krizës energjetike

Ekonomi
Rama e bën përgjegjëse MF-në: Prishtina ka caktuar përqindjen më të ulët të mundshme të tatimit në pronë

Rama e bën përgjegjëse MF-në: Prishtina ka caktuar përqindjen më të ulët të mundshme të tatimit në pronë

Financa
Murati tregon pse nuk janë shpërndarë 90 milionë eurot e zotuara për energjinë

Murati tregon pse nuk janë shpërndarë 90 milionë eurot e zotuara për energjinë

Financa
Qeveria ndan 255 mijë euro për librat e nxënësve të Luginës

Qeveria ndan 255 mijë euro për librat e nxënësve të Luginës

Lugina
Qeveria ndan mbi 7 milionë euro për stafin shëndetësor dhe bizneset

Qeveria ndan mbi 7 milionë euro për stafin shëndetësor dhe bizneset

Financa
Skema e Qeverisë për punësim, këto janë kriteret që duhen plotësuar nga ata që kërkojnë punë dhe bizneset

Skema e Qeverisë për punësim, këto janë kriteret që duhen plotësuar nga ata që kërkojnë punë dhe bizneset

Financa
Qeveria thotë se 100 eurot për studentët priten të dalin javën tjetër

Qeveria thotë se 100 eurot për studentët priten të dalin javën tjetër

Financa
Më 14 qershor 2022 do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Më 14 qershor 2022 do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Financa
Dita Botërore e Higjienës Menstruale, kërkohet të hiqet taksa për produktet esenciale  

Dita Botërore e Higjienës Menstruale, kërkohet të hiqet taksa për produktet esenciale  

Kosovë
Më 29 prill mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Më 29 prill mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Financa
Marrja e 100 eurove nga shteti, punëtorët e sektorit privat duhet ta plotësojnë këtë kusht

Marrja e 100 eurove nga shteti, punëtorët e sektorit privat duhet ta plotësojnë këtë kusht

Financa
Ndarja e 100 eurove nga shteti, hapet aplikimi për punëtorët e sektorit privat

Ndarja e 100 eurove nga shteti, hapet aplikimi për punëtorët e sektorit privat

Financa
100 euro shtesë nga Qeveria, së pari do t’i marrin pensionistët – për studentët dhe punëtorët e sektorit privat do të hapet procesi i aplikimit

100 euro shtesë nga Qeveria, së pari do t’i marrin pensionistët – për studentët dhe punëtorët e sektorit privat do të hapet procesi i aplikimit

Financa
Banka Botërore financim prej 50.6 milionë euro, përkrah reformat për fuqizimin e financave publike dhe rritjes së qëndrueshme në Kosovë

Banka Botërore financim prej 50.6 milionë euro, përkrah reformat për fuqizimin e financave publike dhe rritjes së qëndrueshme në Kosovë

Financa
Ndahen edhe 3.5 milionë euro për mbështetjen e disa kategorive nga Pako e Ringjalljes Ekonomike

Ndahen edhe 3.5 milionë euro për mbështetjen e disa kategorive nga Pako e Ringjalljes Ekonomike

Financa
​Murati: Synimi i strategjisë 2022-2030 është adresimi gjithëpërfshirës për vendin

​Murati: Synimi i strategjisë 2022-2030 është adresimi gjithëpërfshirës për vendin

Ekonomi
Murati: Buxheti për shëndetësi është më i madh se vitet paraprake

Murati: Buxheti për shëndetësi është më i madh se vitet paraprake

Financa
Rritja e pensioneve dhe pagesa e tyre në mes të muajit, ministri Murati tregon si erdhën deri te këto vendime

Rritja e pensioneve dhe pagesa e tyre në mes të muajit, ministri Murati tregon si erdhën deri te këto vendime

Financa
Rimëkëmbja ekonomike, pensionet, grevat e sindikatave dhe kriptovalutat – flet ministri Hekuran Murati

Rimëkëmbja ekonomike, pensionet, grevat e sindikatave dhe kriptovalutat – flet ministri Hekuran Murati

Financa
Ekzekutohen pagesat për 2 mijë e 230 lehona

Ekzekutohen pagesat për 2 mijë e 230 lehona

Financa
Murati jep detaje rreth mbështetjes së prodhuesve vendorë: Do të subvencionojmë kreditë dhe do ta mbështesim eksportin

Murati jep detaje rreth mbështetjes së prodhuesve vendorë: Do të subvencionojmë kreditë dhe do ta mbështesim eksportin

Financa
Ekzekutohen pagesat për rreth 500 familje që humbën familjarët nga COVID-19

Ekzekutohen pagesat për rreth 500 familje që humbën familjarët nga COVID-19

Financa