LAJMI I FUNDIT:

Mërgimtarët

100 Artikuj

Kolona të gjata te Dheu i Bardhë, bashkatdhetarët presin deri në dy orë

Kolona të gjata te Dheu i Bardhë, bashkatdhetarët presin deri në dy orë

Kosovë
​Shkuarja e bashkatdhetarëve, bie blerja nëpër dyqane në Kosovë

​Shkuarja e bashkatdhetarëve, bie blerja nëpër dyqane në Kosovë

Ekonomi
Mërgata vazhdon me rekordin e remitencave, për shtatë muaj u sollën mbi 80 milionë euro më shumë në Kosovë

Mërgata vazhdon me rekordin e remitencave, për shtatë muaj u sollën mbi 80 milionë euro më shumë në Kosovë

Albert Spahiu
Korporata ‘Rugove’ falënderon mërgimtarët, u shpërndan ujë falas në pikat kufitare të vendit

Korporata ‘Rugove’ falënderon mërgimtarët, u shpërndan ujë falas në pikat kufitare të vendit

Kosovë
Deri në shtatë orë e gjysmë pritje në Merdar, për të dalë nga Kosova

Deri në shtatë orë e gjysmë pritje në Merdar, për të dalë nga Kosova

Kosovë
Kolonë kilometërshe në pikën kufitare Dheu i Bardhë

Kolonë kilometërshe në pikën kufitare Dheu i Bardhë

Kosovë
Mërgimtarët gjallërojnë qytetin e Tetovës

Mërgimtarët gjallërojnë qytetin e Tetovës

Maqedonia e Veriut
Nga vizitat e mërgimtarëve në Kuvend të Kosovës e deri te kufizimi i hapësirës për media – Fotografitë që shënuan javën

Nga vizitat e mërgimtarëve në Kuvend të Kosovës e deri te kufizimi i hapësirës për media – Fotografitë që shënuan javën

Elfije Boletini
“Më pak fjalë, e më shumë punë”, bashkatdhetarët me porosi për deputetët nga Kuvendi i Kosovës

“Më pak fjalë, e më shumë punë”, bashkatdhetarët me porosi për deputetët nga Kuvendi i Kosovës

Mirjeta Hajzeraj
“Festo me zemër, jo me armë”, MPB pret mërgimtarët në Merdare

“Festo me zemër, jo me armë”, MPB pret mërgimtarët në Merdare

Kosovë
Plani i Komunës së Kaçanikut për mësimin e diasporës: I pritën 50 fëmijë mërgate, u erdhën vetëm pesë

Plani i Komunës së Kaçanikut për mësimin e diasporës: I pritën 50 fëmijë mërgate, u erdhën vetëm pesë

Komunat
Kosova, dashuria e madhe e mërgimtarëve

Kosova, dashuria e madhe e mërgimtarëve

Kosovë
MPB-ja takon mërgimtarët në aeroport, iu kërkon të “festojnë me zemër, jo me armë”

MPB-ja takon mërgimtarët në aeroport, iu kërkon të “festojnë me zemër, jo me armë”

Kosovë
Ardhja e mërgimtarëve në Maqedoni, nisin pritjet nëpër kufij

Ardhja e mërgimtarëve në Maqedoni, nisin pritjet nëpër kufij

Maqedonia e Veriut
Alternativa i propozon Qeverisë të punohet të dielave dhe gjatë festave, shkaku i ardhjes së mërgimtarëve

Alternativa i propozon Qeverisë të punohet të dielave dhe gjatë festave, shkaku i ardhjes së mërgimtarëve

Maqedonia e Veriut
Mbi 1.5 milion mërgimtarë erdhën në Kosovë, brenda gjashtë muajve u realizuan 10 mijë fluturime

Mbi 1.5 milion mërgimtarë erdhën në Kosovë, brenda gjashtë muajve u realizuan 10 mijë fluturime

Albert Spahiu
Rregullat në autostradat e Serbisë, mërgimtarët të kenë kujdes

Rregullat në autostradat e Serbisë, mërgimtarët të kenë kujdes

Kosovë
Blodin Ukella – dikur refugjat i luftës nga Kosova, sot themelues i biznesit të çajit të ftohtë në SHBA

Blodin Ukella – dikur refugjat i luftës nga Kosova, sot themelues i biznesit të çajit të ftohtë në SHBA

Biznes
Sulmohet në Serbi një autobus me mërgimtarë nga Kosova

Sulmohet në Serbi një autobus me mërgimtarë nga Kosova

Kosovë
Bllokimi i pikës kufitare në Merdar shton fluksin në pikat e tjera kufitare

Bllokimi i pikës kufitare në Merdar shton fluksin në pikat e tjera kufitare

Kosovë
Kolona në Bllacë dhe Tabanoc, mbi 18 mijë qytetarë gjatë natës kanë hyrë në RMV

Kolona në Bllacë dhe Tabanoc, mbi 18 mijë qytetarë gjatë natës kanë hyrë në RMV

Maqedonia e Veriut
Rimbursimi i ulët i policave të sigurimit nga mërgimtarët, Krasniqi e quan Kurtin mashtrues dhe zhvatës

Rimbursimi i ulët i policave të sigurimit nga mërgimtarët, Krasniqi e quan Kurtin mashtrues dhe zhvatës

Kosovë
Rreth dymijë aplikime më pak nga mërgimtarët për rimbursimin e policave të sigurimit

Rreth dymijë aplikime më pak nga mërgimtarët për rimbursimin e policave të sigurimit

Kosovë
MPJD me njoftim të rëndësishëm për personat që udhëtojnë drejt Kosovës

MPJD me njoftim të rëndësishëm për personat që udhëtojnë drejt Kosovës

Kosovë