Meghan Markle

Meghan Markle

Dukesha e Sussex-it, Rachel Meghan Markle është e lindur më 4 gusht të vitit 1981.

Është një anëtare amerikane e familjes mbretërore britanike dhe një ish-aktore. Ajo është bashkëshortja e Princit Harry, me të cilin ka dy fëmijë.

507 Artikuj