LAJMI I FUNDIT:

Mediat sociale

86 Artikuj

Filmi që parashikoi të ardhmen

Filmi që parashikoi të ardhmen

Filmi
Ministri francez kërcënon ndalimin e Twitter-it nëse nuk zbaton rregullat e BE-së

Ministri francez kërcënon ndalimin e Twitter-it nëse nuk zbaton rregullat e BE-së

Media Sociale
Përdoruesit e Instagram më në fund mund të komentojnë postimet me GIF

Përdoruesit e Instagram më në fund mund të komentojnë postimet me GIF

Media Sociale
Guvernatori i Montanas nënshkruan projektligjin, bëhet shteti i parë që ndalon TikTok-un

Guvernatori i Montanas nënshkruan projektligjin, bëhet shteti i parë që ndalon TikTok-un

Media Sociale
Ndalimi i TikTok: Ministri i Mbretërisë së Bashkuar i kërkon Qendrës Kombëtare të Sigurisë Kibernetike të shqyrtojë sigurinë e aplikacionit

Ndalimi i TikTok: Ministri i Mbretërisë së Bashkuar i kërkon Qendrës Kombëtare të Sigurisë Kibernetike të shqyrtojë sigurinë e aplikacionit

Media Sociale
Si një grua pakistaneze, duke përdorur rrjetet sociale, arriti të gjente vrasësin e babait të saj 14 vjet më vonë

Si një grua pakistaneze, duke përdorur rrjetet sociale, arriti të gjente vrasësin e babait të saj 14 vjet më vonë

Nga Bota
Meta, pronari i Facebook, Instagram dhe WhatsApp është duke punuar në një rrjet të ri social i cili pritet të rivalizojë Twitter-in

Meta, pronari i Facebook, Instagram dhe WhatsApp është duke punuar në një rrjet të ri social i cili pritet të rivalizojë Twitter-in

Media Sociale
Twitter thotë se përdoruesit do të mund të apelojnë pezullimin e llogarisë

Twitter thotë se përdoruesit do të mund të apelojnë pezullimin e llogarisë

Media Sociale
Australianja që adoptoi një mace fitoi shumë para si ‘krijuese në rrjetet sociale’ – po punon për të arritur ‘shifrat gjashtëshifrore’

Australianja që adoptoi një mace fitoi shumë para si ‘krijuese në rrjetet sociale’ – po punon për të arritur ‘shifrat gjashtëshifrore’

Media Sociale
Donald Trump do të lejohet të kthehet në Facebook dhe Instagram

Donald Trump do të lejohet të kthehet në Facebook dhe Instagram

Media Sociale
Elon Musk thotë se Instagram “i çon njerëzit në depresion” dhe Twitter “i zemëron ata”

Elon Musk thotë se Instagram “i çon njerëzit në depresion” dhe Twitter “i zemëron ata”

Media Sociale
Pronari i Facebook, Meta, po heq përmbajtjen që mbështet sulmin ndaj ndërtesave të qeverisë braziliane

Pronari i Facebook, Meta, po heq përmbajtjen që mbështet sulmin ndaj ndërtesave të qeverisë braziliane

Media Sociale
Të dhënat e 400 milionë përdoruesve të Twitter thuhet se janë nxjerrë në shitje në tregun e zi

Të dhënat e 400 milionë përdoruesve të Twitter thuhet se janë nxjerrë në shitje në tregun e zi

Media Sociale
Ish-punonjësit e Twitter-it lançojnë Spill, një strehë për ‘Black-Twitter’

Ish-punonjësit e Twitter-it lançojnë Spill, një strehë për ‘Black-Twitter’

Aplikacione
Përdoruesit e rrjeteve sociale tallen me udhëheqësin çeçen Ramzan Kadyrov, pas publikimit të një ‘videoje propaganduese’ për të

Përdoruesit e rrjeteve sociale tallen me udhëheqësin çeçen Ramzan Kadyrov, pas publikimit të një ‘videoje propaganduese’ për të

Dështime
Trajçevski: Punojmë për harmonizimin e Rregullores së brendshme për rrjetet sociale me atë evropiane

Trajçevski: Punojmë për harmonizimin e Rregullores së brendshme për rrjetet sociale me atë evropiane

Maqedonia e Veriut
Shumë përdorues të Twitter-it kanë filluar të kalojnë në platformën Mastodon – por çfarë ofron ky rrjet social?

Shumë përdorues të Twitter-it kanë filluar të kalojnë në platformën Mastodon – por çfarë ofron ky rrjet social?

Media Sociale
Në fillim i pushoi nga puna, Twitter po u kërkon dhjetëra punëtorëve të kthehen në kompani

Në fillim i pushoi nga puna, Twitter po u kërkon dhjetëra punëtorëve të kthehen në kompani

Botë
Elon Musk mbron pushimet masive të punëtorëve nga Twitter, pretendon se kompania humb 4 milionë dollarë në ditë

Elon Musk mbron pushimet masive të punëtorëve nga Twitter, pretendon se kompania humb 4 milionë dollarë në ditë

Media Sociale
Çfarë është Vine, ‘gjiganti i fjetur’ i mediave sociale të cilin Elon Musk mendon të rikthejë – si rivalin kryesor të TikTok?

Çfarë është Vine, ‘gjiganti i fjetur’ i mediave sociale të cilin Elon Musk mendon të rikthejë – si rivalin kryesor të TikTok?

Media Sociale
Instagram ‘zgjidh defektin’ pasi mijëra përdorues u pezulluan pa asnjë paralajmërim

Instagram ‘zgjidh defektin’ pasi mijëra përdorues u pezulluan pa asnjë paralajmërim

Media Sociale
Elon Musk shkarkon bordin e Twitter, bëhet drejtori i vetëm i kompanisë

Elon Musk shkarkon bordin e Twitter, bëhet drejtori i vetëm i kompanisë

Media Sociale
Si po e fiton Ukraina luftën e mediave sociale?

Si po e fiton Ukraina luftën e mediave sociale?

Nga Bota
Hapja e një profili në rrjetet sociale, një e treta e fëmijëve të moshës 8 deri në 17 vjeç kanë gënjyer për datën e tyre të lindjes

Hapja e një profili në rrjetet sociale, një e treta e fëmijëve të moshës 8 deri në 17 vjeç kanë gënjyer për datën e tyre të lindjes

Media Sociale