Mats Hummels

Mats Hummels

Hummels është gjerman dhe luan në pozitën e mbrojtësit. Ai ka lindur më 16 dhjetor 1988. Në të kaluarën ka luajtur edhe për Borussia Dortmundin.

101 Artikuj