LAJMI I FUNDIT:

Lule

106 Artikuj

Menjëherë nxirreni nga shtëpia këtë lule: Fletët e saj të helmëta mund t’ju vrasin për 15 minuta!

Menjëherë nxirreni nga shtëpia këtë lule: Fletët e saj të helmëta mund t’ju vrasin për 15 minuta!

Lule
Një truk që do t’ju kënaqë: Shihni sesi lulet nga një buqetë mund të zgjasin deri në një vit

Një truk që do t’ju kënaqë: Shihni sesi lulet nga një buqetë mund të zgjasin deri në një vit

Lule
Bima e shtëpisë që mirëmbahet më lehtë: Ujitet një herë në dhjetë ditë dhe mund të zgjasë me dekada

Bima e shtëpisë që mirëmbahet më lehtë: Ujitet një herë në dhjetë ditë dhe mund të zgjasë me dekada

Lule
Bima që do ta bëjë më të bukur çdo shtëpi, nuk është aspak kërkuese

Bima që do ta bëjë më të bukur çdo shtëpi, nuk është aspak kërkuese

Lule
Oleandri zbukurues është një ndër bimët më helmuese, por edhe më të preferuara të kopshtit

Oleandri zbukurues është një ndër bimët më helmuese, por edhe më të preferuara të kopshtit

Lule
Lehtë për t’u mirëmbajtur: Arabis krijon tapetin më të bukur të luleve në kopsht

Lehtë për t’u mirëmbajtur: Arabis krijon tapetin më të bukur të luleve në kopsht

Lule
Kalanchoe – një lule me erë dhe dukje të mrekullueshme: Ja pse duhet ta keni këtë bimë në kopsht

Kalanchoe – një lule me erë dhe dukje të mrekullueshme: Ja pse duhet ta keni këtë bimë në kopsht

Lule
Si të shpëtoni orkidetë që kanë filluar të thahen? Mos i hidhni, veproni hap pas hapi kështu

Si të shpëtoni orkidetë që kanë filluar të thahen? Mos i hidhni, veproni hap pas hapi kështu

Lule
Gjashtë arsye pse narcisët nuk lulëzojnë: Një truk i thjeshtë do të bëjë që lulet e verdha të lulëzojnë përsëri

Gjashtë arsye pse narcisët nuk lulëzojnë: Një truk i thjeshtë do të bëjë që lulet e verdha të lulëzojnë përsëri

Lule
Magjia në saksi: Një lule e bukur që lulëzon deri në 75 herë, sjell gëzim në çdo shtëpi!

Magjia në saksi: Një lule e bukur që lulëzon deri në 75 herë, sjell gëzim në çdo shtëpi!

Lule
Bëni vetë freskuesin e ajrit: Pa asnjë kimikat dhe pa shpenzuar shuma të madhe parash

Bëni vetë freskuesin e ajrit: Pa asnjë kimikat dhe pa shpenzuar shuma të madhe parash

Bëje vet
Ringjallni gjethet e ‘varura’ të ciklaminit: Gaboni kur e ujitni, ja çfarë duhet të bëni

Ringjallni gjethet e ‘varura’ të ciklaminit: Gaboni kur e ujitni, ja çfarë duhet të bëni

Lule
Lulja e dhomës numër 1 këtë vit do të jetë kjo bimë e bukur

Lulja e dhomës numër 1 këtë vit do të jetë kjo bimë e bukur

Lule
Philodendron-in rozë është i lehtë ta kultivoni – nuk është i ndjeshëm dhe rritet shpejt

Philodendron-in rozë është i lehtë ta kultivoni – nuk është i ndjeshëm dhe rritet shpejt

Lule
Kameliet njihen si “trëndafila dimri”: Kujdesuni për këto gjëra dhe do të lulëzojnë deri në ngricën e parë

Kameliet njihen si “trëndafila dimri”: Kujdesuni për këto gjëra dhe do të lulëzojnë deri në ngricën e parë

Lule
Lulja më e madhe në botë rritet vetëm në një vend, ka një emër të tmerrshëm, ndërsa aroma e saj do t’ju befasojë

Lulja më e madhe në botë rritet vetëm në një vend, ka një emër të tmerrshëm, ndërsa aroma e saj do t’ju befasojë

Lule
Zambakët e paqes kanë nevojë për ‘rregullim të veçantë’ për të mbijetuar – këshilla ‘jetike’ për kujdesin për bimën ‘e vështirë’

Zambakët e paqes kanë nevojë për ‘rregullim të veçantë’ për të mbijetuar – këshilla ‘jetike’ për kujdesin për bimën ‘e vështirë’

Lule
Ide tepër të bukura për të rregulluar kopshtin: Si të bëni dhomën e qëndrimit ditor në kopshtin tuaj

Ide tepër të bukura për të rregulluar kopshtin: Si të bëni dhomën e qëndrimit ditor në kopshtin tuaj

Kopshtaria
Kjo bukuri ekzotike është një magnet për lumturinë: Thonë se kur lulëzon – lumturia dhe prosperiteti vijnë në shtëpi!

Kjo bukuri ekzotike është një magnet për lumturinë: Thonë se kur lulëzon – lumturia dhe prosperiteti vijnë në shtëpi!

Lule
Bugenvila – lule e cila shkakton zili te fqinjët: Nëse e mbillni, kopshti juaj do të jetë më i bukuri në lagje

Bugenvila – lule e cila shkakton zili te fqinjët: Nëse e mbillni, kopshti juaj do të jetë më i bukuri në lagje

Lule
Bëni që lulet në vazo të zgjasin më shumë

Bëni që lulet në vazo të zgjasin më shumë

Lule
Ja si t’ua ndryshoni ngjyrën e luleborës: Duhet ta provoni këtë truk fantastik!

Ja si t’ua ndryshoni ngjyrën e luleborës: Duhet ta provoni këtë truk fantastik!

Lule
Njihuni me lulet më të shtrenjta dhe vendin ku gjenden ato

Njihuni me lulet më të shtrenjta dhe vendin ku gjenden ato

Lule
Me këtë tretësirë të bërë në shtëpia, luleshitësit rikuperojnë bimët e vyshkura

Me këtë tretësirë të bërë në shtëpia, luleshitësit rikuperojnë bimët e vyshkura

Lule