LAJMI I FUNDIT:

Liqeni i Badocit

58 Artikuj

Bien vlerat e manganit në Liqenin e Badocit, IKSHPK: Uji mund të përdoret për pije

Bien vlerat e manganit në Liqenin e Badocit, IKSHPK: Uji mund të përdoret për pije

Të Tjera
Pastrohet uji në Liqenin e Badocit, së shpejti mund të përdoret për pije

Pastrohet uji në Liqenin e Badocit, së shpejti mund të përdoret për pije

Kosovë
IKSHPK: Cilësia e ujit të Liqenit të Badocit është përmirësuar, pritet që në ditët në vijim të ulen vlerat e Manganit

IKSHPK: Cilësia e ujit të Liqenit të Badocit është përmirësuar, pritet që në ditët në vijim të ulen vlerat e Manganit

Kosovë
Prezenca e manganit në Liqenin e Badocit – qytetarët e Prishtinës tash e tri javë me mungesë të ujit të pijes

Prezenca e manganit në Liqenin e Badocit – qytetarët e Prishtinës tash e tri javë me mungesë të ujit të pijes

Të Tjera
Përmirësohet cilësia e ujit të Liqenit të Badovcit, së shpejti qytetarët mund ta përdorin për pije

Përmirësohet cilësia e ujit të Liqenit të Badovcit, së shpejti qytetarët mund ta përdorin për pije

Kosovë
IKSHPK: Ka rënie të vlerave të manganit në ujë, por ende nuk është për pije

IKSHPK: Ka rënie të vlerave të manganit në ujë, por ende nuk është për pije

Kosovë
Ujësjellësi “Prishtina” të shtunën shpëlan linjat për të përmirësuar kualitetin e ujit nga Badoci

Ujësjellësi “Prishtina” të shtunën shpëlan linjat për të përmirësuar kualitetin e ujit nga Badoci

Prishtina
Fillojnë të bien vlerat e manganit në ujë, por KRU “Prishtina” ende thotë se uji nuk është i pijshëm

Fillojnë të bien vlerat e manganit në ujë, por KRU “Prishtina” ende thotë se uji nuk është i pijshëm

Ekonomi
IKSHP

Bie niveli i manganit në Badoc, por uji ende nuk mund të përdoret për pije

Kosovë
IKSHPK: Ende vlera të larta të manganit në ujin e Badocit

IKSHPK: Ende vlera të larta të manganit në ujin e Badocit

Të Tjera
Ende vlera të larta të manganit në ujin nga Badoci, por IKSHPK thotë se nuk ka vend për panik

Ende vlera të larta të manganit në ujin nga Badoci, por IKSHPK thotë se nuk ka vend për panik

Prishtina
Dy javë pas  – uji nga Liqeni i Badocit ende nuk pihet, vlerat e manganit ende mbi normat e lejuara

Dy javë pas – uji nga Liqeni i Badocit ende nuk pihet, vlerat e manganit ende mbi normat e lejuara

Elfije Boletini
Kryeshefi i KRU “Prishtina”: Liqenet në Kosovë nuk janë pastruar asnjëherë

Kryeshefi i KRU “Prishtina”: Liqenet në Kosovë nuk janë pastruar asnjëherë

Kosovë
Rritja e vlerave të manganit në ujë, Nushi nga IKShPK thotë se temperaturat e larta janë shkaku, shpreson të normalizohet në javën e ardhshme

Rritja e vlerave të manganit në ujë, Nushi nga IKShPK thotë se temperaturat e larta janë shkaku, shpreson të normalizohet në javën e ardhshme

Elfije Boletini
Bajrami thirrje Qeverisë: Zgjohuni nga gjumi, tregoni qytetarëve se sa i ndotur është uji i liqenit të Badocit

Bajrami thirrje Qeverisë: Zgjohuni nga gjumi, tregoni qytetarëve se sa i ndotur është uji i liqenit të Badocit

Ekonomi
Vlera të rritura të manganit në ujë, IKSHPK dhe KRU Prishtina: Qytetarët që furnizohen nga Badoci të mos e përdorin ujin për pije, por as për përgatitjen e ushqimit

Vlera të rritura të manganit në ujë, IKSHPK dhe KRU Prishtina: Qytetarët që furnizohen nga Badoci të mos e përdorin ujin për pije, por as për përgatitjen e ushqimit

Kosovë
KRU “Prishtina” njofton për nivelin e ujit në Liqenin e Batllavës dhe të Badovcit

KRU “Prishtina” njofton për nivelin e ujit në Liqenin e Batllavës dhe të Badovcit

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’: Uji në liqenet e Batllavës dhe Badocit arrin në nivelin maksimal të kapërderdhjes

KRU ‘Prishtina’: Uji në liqenet e Batllavës dhe Badocit arrin në nivelin maksimal të kapërderdhjes

Të Tjera
FSK-ja publikon pamjet e operacionit në Liqenin e Badovcit, ku u gjet i pajetë një person

FSK-ja publikon pamjet e operacionit në Liqenin e Badovcit, ku u gjet i pajetë një person

Kosovë
Gjendet një person i vdekur në Liqenin e Badocit, ishte raportuar i zhdukur dy ditë më parë

Gjendet një person i vdekur në Liqenin e Badocit, ishte raportuar i zhdukur dy ditë më parë

Kronika e Zezë
Bie dukshëm niveli i ujit në Liqenin e Badocit

Bie dukshëm niveli i ujit në Liqenin e Badocit

Botë
Bie dukshëm niveli i ujit në liqenet e Batllavës dhe Badocit

Bie dukshëm niveli i ujit në liqenet e Batllavës dhe Badocit

Të Tjera
Peshkatari gjen një mjet shpërthyes në Liqenin e Badocit

Peshkatari gjen një mjet shpërthyes në Liqenin e Badocit

Kronika e Zezë
KRU Prishtina bën apel për kursim të ujit të pijshëm

KRU Prishtina bën apel për kursim të ujit të pijshëm

Të Tjera