LAJMI I FUNDIT:

KOSTT

205 Artikuj

KOSTT thotë se ka marrë nën kontroll nënstacionin elektrik të Vallaqit – ende nuk nis puna plotësisht

KOSTT thotë se ka marrë nën kontroll nënstacionin elektrik të Vallaqit – ende nuk nis puna plotësisht

Energjetika
KEDS: Elektroseveri ka filluar t’i vendosë njehsorët e rrymës në veri

KEDS: Elektroseveri ka filluar t’i vendosë njehsorët e rrymës në veri

Energjetika
Rikthehet furnizimi me energji elektrike në zonën e Prishtinës

Rikthehet furnizimi me energji elektrike në zonën e Prishtinës

Energjetika
Zjarri në nënstacionin “Prishtina 3”, një pjesë e kryeqytetit mund të mbetet pa rrymë deri nesër

Zjarri në nënstacionin “Prishtina 3”, një pjesë e kryeqytetit mund të mbetet pa rrymë deri nesër

Prishtina
​Bashkimi i tregjeve energjetike Kosovë-Shqipëri, arritje e rëndësishme për të dyja vendet

​Bashkimi i tregjeve energjetike Kosovë-Shqipëri, arritje e rëndësishme për të dyja vendet

Energjetika
Faturat e mistershme, kush po e paguan rrymën në veri?

Faturat e mistershme, kush po e paguan rrymën në veri?

Energjetika
‘Hidrodrini’ nis ndëshkimet e borxhlinjve, shkyç edhe KOSTT-in dhe Postën në Pejë

‘Hidrodrini’ nis ndëshkimet e borxhlinjve, shkyç edhe KOSTT-in dhe Postën në Pejë

Komunat
Ambasadori gjerman takoi kryeshefin e KOSTT-it: Integrimi i komunave veriore, i rëndësishmëm

Ambasadori gjerman takoi kryeshefin e KOSTT-it: Integrimi i komunave veriore, i rëndësishmëm

Energjetika
Punëtorët e KOSTT-it kundërshtojnë rritjen e shkallëzuar të pagave, kërkojnë rritje 20% për pozitat jomenaxheriale

Punëtorët e KOSTT-it kundërshtojnë rritjen e shkallëzuar të pagave, kërkojnë rritje 20% për pozitat jomenaxheriale

Energjetika
​Marrëveshje 25. 5 milionë euro për KOSTT, Murati: Përmirësohet rrjeti i transmisionit

​Marrëveshje 25. 5 milionë euro për KOSTT, Murati: Përmirësohet rrjeti i transmisionit

Energjetika
Serbët e veriut kursyen 113 milionë euro për dy vjet – qeveria ua pagoi rrymën

Serbët e veriut kursyen 113 milionë euro për dy vjet – qeveria ua pagoi rrymën

Energjetika
Faturimi i rrymës për komunat në veri, Rizvanolli: Elektroseverit i është dërguar kërkesa e fundit për nënshkrim – presim të ndodh brenda ditësh

Faturimi i rrymës për komunat në veri, Rizvanolli: Elektroseverit i është dërguar kërkesa e fundit për nënshkrim – presim të ndodh brenda ditësh

Energjetika
Shteti po bllokon qindra miliona euro investime në energji solare

Shteti po bllokon qindra miliona euro investime në energji solare

Energjetika
Probleme me energji elektrike, disa zona të Prishtinës mund të mbesin pa ujë

Probleme me energji elektrike, disa zona të Prishtinës mund të mbesin pa ujë

Prishtina
Dështon seanca e Kuvendit të Kosovës, shtyhet diskutimi për kredinë e KOSTT-it dhe Ngrohtoren Solare të Prishtinës

Dështon seanca e Kuvendit të Kosovës, shtyhet diskutimi për kredinë e KOSTT-it dhe Ngrohtoren Solare të Prishtinës

Financa
Edhe Hetemi i Leposaviqit i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në këtë komunë

Edhe Hetemi i Leposaviqit i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në këtë komunë

Energjetika
Atiq i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në Mitrovicën e Veriut

Atiq i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në Mitrovicën e Veriut

Energjetika


mob5