LAJMI I FUNDIT:

Konsum

12 Artikuj

Qytetarët e Kosovës pranuan miliarda euro remitenca – për konsum dhe patundshmëri

Qytetarët e Kosovës pranuan miliarda euro remitenca – për konsum dhe patundshmëri

Financa
KRU ‘Prishtina’: Uji i pijshëm është 100 për qind i sigurt për konsum

KRU ‘Prishtina’: Uji i pijshëm është 100 për qind i sigurt për konsum

Të Tjera
Qytetarët e Shqipërisë i shpenzojnë paratë për t’u ushqyer, evropianët për t’u argëtuar

Qytetarët e Shqipërisë i shpenzojnë paratë për t’u ushqyer, evropianët për t’u argëtuar

Financa
Kafe, salcë domatesh dhe atlete: Çfarë po konsumohet në kohë të pandemisë COVID-19?

Kafe, salcë domatesh dhe atlete: Çfarë po konsumohet në kohë të pandemisë COVID-19?

Botë
Nushi-Latifi: Uji në Kosovë është i brenda standardeve evropiane, i sigurt për t’u konsumuar

Nushi-Latifi: Uji në Kosovë është i brenda standardeve evropiane, i sigurt për t’u konsumuar

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’: Uji i pijshëm është i sigurt për konsum

KRU ‘Prishtina’: Uji i pijshëm është i sigurt për konsum

Të Tjera
Italia regjistron rënien e konsumit prej 52 miliardë eurove pas përhapjes së pandemisë së Coronavirusit

Italia regjistron rënien e konsumit prej 52 miliardë eurove pas përhapjes së pandemisë së Coronavirusit

Botë
Tirana dhe Fieri, qytetet me shpenzimet më të larta për konsum

Tirana dhe Fieri, qytetet me shpenzimet më të larta për konsum

Të Tjera
Kriza ekonomike godet shpenzimet e konsumit në SHBA

Kriza ekonomike godet shpenzimet e konsumit në SHBA

Të Tjera
Deputeti japonez kërkon falje që ndërpreu fjalimin e të sëmurit me kancer (Foto)

Deputeti japonez kërkon falje që ndërpreu fjalimin e të sëmurit me kancer (Foto)

Nga Bota
Pas një nate me shumë konsum alkooli, zgjohet nga ‘cimerat’ në mënyrën më të vrazhdë (Video)

Pas një nate me shumë konsum alkooli, zgjohet nga ‘cimerat’ në mënyrën më të vrazhdë (Video)

Dështime
Çmimet më të larta për muajin janar 2018

Çmimet më të larta për muajin janar 2018

Biznes