LAJMI I FUNDIT:

Komunat veriore

107 Artikuj

471 mijë euro i kushtojnë Kosovës zgjedhjet në komunat veriore

471 mijë euro i kushtojnë Kosovës zgjedhjet në komunat veriore

Kosovë
AAK nuk do të ketë kandidatura për zgjedhjet në komunat veriore

AAK nuk do të ketë kandidatura për zgjedhjet në komunat veriore

Kosovë
KQZ vendos për ndarjen e mjeteve për fushatën zgjedhore në katër komunat veriore

KQZ vendos për ndarjen e mjeteve për fushatën zgjedhore në katër komunat veriore

Kosovë
Vuçiq konfirmon takimin me përfaqësuesit serbë të Kosovës, rreth zgjedhjeve në veri – thotë se ka “disa ide”

Vuçiq konfirmon takimin me përfaqësuesit serbë të Kosovës, rreth zgjedhjeve në veri – thotë se ka “disa ide”

Kosovë
Parashikimi i analistëve politikë për zgjedhjet në komunat veriore

Parashikimi i analistëve politikë për zgjedhjet në komunat veriore

Mirjeta Hajzeraj
Haradinaj: Ftoj qytetarët e komunave veriore të dalin në zgjedhje dhe të votojnë për kandidatët më të mirë

Haradinaj: Ftoj qytetarët e komunave veriore të dalin në zgjedhje dhe të votojnë për kandidatët më të mirë

Kosovë
Ambasada britanike: Britania nuk i ka këshilluar qytetarët e saj të mos udhëtojnë në Kosovë

Ambasada britanike: Britania nuk i ka këshilluar qytetarët e saj të mos udhëtojnë në Kosovë

Kosovë
Funksionimi katër komunave veriore mbetet vetëm iluzion

Funksionimi katër komunave veriore mbetet vetëm iluzion

Kosovë
‘Iluzioni’ i funksionimit të komunave veriore

‘Iluzioni’ i funksionimit të komunave veriore

Kosovë
Serbët e komunave veriore të Kosovës do të organizojnë protestë kundër pushtetit aktual në Serbi, organizatori kërcënohet me jetë (Foto)

Serbët e komunave veriore të Kosovës do të organizojnë protestë kundër pushtetit aktual në Serbi, organizatori kërcënohet me jetë (Foto)

Kosovë
Kryetarët e komunave veriore dorëzuan dorëheqjen duke i referuar Kosovës me “Kosovë e Metohi”

Kryetarët e komunave veriore dorëzuan dorëheqjen duke i referuar Kosovës me “Kosovë e Metohi”

Kosovë