LAJMI I FUNDIT:

Komunat veriore

123 Artikuj

Votimi në veri, KQZ zgjat afatin për aplikim për regjistrimin e votuesve jashtë Kosovës

Votimi në veri, KQZ zgjat afatin për aplikim për regjistrimin e votuesve jashtë Kosovës

Kosovë
Ndërtimi i shtëpive në katër komunat në veri, ndahen 4 milionë euro për pakicat

Ndërtimi i shtëpive në katër komunat në veri, ndahen 4 milionë euro për pakicat

Kosovë
Kryetarët e komunave në veri nuk do të kandidojnë në zgjedhjet e reja

Kryetarët e komunave në veri nuk do të kandidojnë në zgjedhjet e reja

Kosovë
“S’ka dinarë” në komunat me shumicë serbe

“S’ka dinarë” në komunat me shumicë serbe

Kosovë
Kurti: Vendimi i BQK-së për dinarin, i pavarur dhe i panegociueshëm

Kurti: Vendimi i BQK-së për dinarin, i pavarur dhe i panegociueshëm

Financa
Procesi i shkarkimit të kryetarëve në veri mund të marrë kohë disa muaj

Procesi i shkarkimit të kryetarëve në veri mund të marrë kohë disa muaj

Kosovë
Përfundon mbledhja e nënshkrimeve të peticionit për shkarkimin e kryetarit të Mitrovicës së Veriut

Përfundon mbledhja e nënshkrimeve të peticionit për shkarkimin e kryetarit të Mitrovicës së Veriut

Kosovë
Kryetari i Leposaviqit, Hetemi: Procesi i peticionit për shkarkimin tim nuk është i sinqertë, qytetarët po paguhen nga Serbia

Kryetari i Leposaviqit, Hetemi: Procesi i peticionit për shkarkimin tim nuk është i sinqertë, qytetarët po paguhen nga Serbia

Kosovë
Zeqiri: Nuk besoj se peticioni për kryetarët në veri do të ketë sukses

Zeqiri: Nuk besoj se peticioni për kryetarët në veri do të ketë sukses

Komunat
Nënshkrimi i peticioneve në dy komunat veriore, policia: Situata e sigurisë është e qetë

Nënshkrimi i peticioneve në dy komunat veriore, policia: Situata e sigurisë është e qetë

Kosovë
Një vorbull dyshimesh rreth peticionit për shkarkimin e kryetarëve në veri të Kosovës

Një vorbull dyshimesh rreth peticionit për shkarkimin e kryetarëve në veri të Kosovës

Kosovë
BE-ja kundërshton Qeverinë që Fondi i Mirëbesimit të preket për borxhin e rrymës

BE-ja kundërshton Qeverinë që Fondi i Mirëbesimit të preket për borxhin e rrymës

Energjetika
Pas shtatë muajsh, Lulzim Hetemi del nga objekti komunal për t’u takuar me Erden Atiq

Pas shtatë muajsh, Lulzim Hetemi del nga objekti komunal për t’u takuar me Erden Atiq

Kosovë
Faturimi i rrymës për komunat në veri, Rizvanolli: Elektroseverit i është dërguar kërkesa e fundit për nënshkrim – presim të ndodh brenda ditësh

Faturimi i rrymës për komunat në veri, Rizvanolli: Elektroseverit i është dërguar kërkesa e fundit për nënshkrim – presim të ndodh brenda ditësh

Energjetika
​Zgjedhjet në veri vendosen në plan të dytë pas aktit të agresionit nga Serbia

​Zgjedhjet në veri vendosen në plan të dytë pas aktit të agresionit nga Serbia

Kosovë
​Krasniqi: S’jemi njoftuar për ndonjë iniciativë për largimin e kryetarëve përmes peticionit

​Krasniqi: S’jemi njoftuar për ndonjë iniciativë për largimin e kryetarëve përmes peticionit

Kosovë
BE kërkon hapa të mëtejmë në veri, përveç reduktimit të policisë

BE kërkon hapa të mëtejmë në veri, përveç reduktimit të policisë

Kosovë
Kurti: Nga sot filloi zvogëlimi edhe për 25% të tjera i pranisë së policisë së Kosovës në tri ndërtesat e komunave në veri

Kurti: Nga sot filloi zvogëlimi edhe për 25% të tjera i pranisë së policisë së Kosovës në tri ndërtesat e komunave në veri

Kosovë
Dyqanet në veri të Kosovës pa produkte të Serbisë

Dyqanet në veri të Kosovës pa produkte të Serbisë

Ekonomi
Ushtarit hungarez që u lëndua në Zveçan i amputohet këmba

Ushtarit hungarez që u lëndua në Zveçan i amputohet këmba

Kosovë
Rreth një muaj zhvillime në veri – policë të arrestuar, lëndime të gazetarëve dhe bllokimi i mallrave nga Serbia

Rreth një muaj zhvillime në veri – policë të arrestuar, lëndime të gazetarëve dhe bllokimi i mallrave nga Serbia

Kosovë
Protestuesit tentojnë të hyjnë me dhunë në komunën e Leposaviqit

Protestuesit tentojnë të hyjnë me dhunë në komunën e Leposaviqit

Kosovë
Zhvillimet në veri, emisari Escobar sot mban konferencë për media

Zhvillimet në veri, emisari Escobar sot mban konferencë për media

Kosovë
Tensione në veri, momenti kur Goran Rakiq dhe Igor Simiq sulmohen nga serbët

Tensione në veri, momenti kur Goran Rakiq dhe Igor Simiq sulmohen nga serbët

Kosovë