LAJMI I FUNDIT:

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

15 Artikuj

127 ushtarë u larguan nga FSK gjatë këtij viti – opozita thotë se kjo është shifër alarmuese

127 ushtarë u larguan nga FSK gjatë këtij viti – opozita thotë se kjo është shifër alarmuese

Kosovë
Mbi një mijë ushtarë iu bashkuan FSK-së gjatë këtij viti, Mehaj: Synojmë anëtarësimin në NATO

Mbi një mijë ushtarë iu bashkuan FSK-së gjatë këtij viti, Mehaj: Synojmë anëtarësimin në NATO

Kosovë
Siguria kibernetike dhe mbrojtja e informacionit – miratohen tri projektligje nga Komisioni për Siguri

Siguria kibernetike dhe mbrojtja e informacionit – miratohen tri projektligje nga Komisioni për Siguri

Kosovë
Mospajtime mes AAK-së e LVV-së për çështjen e sigurisë pas zhvillimeve të fundit në veri

Mospajtime mes AAK-së e LVV-së për çështjen e sigurisë pas zhvillimeve të fundit në veri

Kosovë
Deputeti i PDK-së, Berisha: Tensionet në veri të programuara mes Kurtit, Vuçiqit e Lajçakut – në shtator e rrëzojmë Qeverinë

Deputeti i PDK-së, Berisha: Tensionet në veri të programuara mes Kurtit, Vuçiqit e Lajçakut – në shtator e rrëzojmë Qeverinë

Donjeta Zeqiraj
Kosova ende pa Ligjin për mobilizim, ekspertët e shohin të domosdoshëm

Kosova ende pa Ligjin për mobilizim, ekspertët e shohin të domosdoshëm

Siguri
​Rasti i intervistimit të drejtorit të Policisë, kërkohet diskutim me dyer të mbyllura në Komisionin për Siguri

​Rasti i intervistimit të drejtorit të Policisë, kërkohet diskutim me dyer të mbyllura në Komisionin për Siguri

Kosovë
Helmimet në Deçan, opozita kërkon që të thirret mbledhja e Këshillit të Sigurisë Kombëtare

Helmimet në Deçan, opozita kërkon që të thirret mbledhja e Këshillit të Sigurisë Kombëtare

Kosovë
Komisioni për Siguri dërgon për votim në Kuvend kandidatët për pozitën e Komisionerit për Informim dhe Privatësi

Komisioni për Siguri dërgon për votim në Kuvend kandidatët për pozitën e Komisionerit për Informim dhe Privatësi

Kosovë
Reçica: Kënaqësi dhe nder të shohësh demonstrimin profesional të FSK-së me ushtrinë amerikane

Reçica: Kënaqësi dhe nder të shohësh demonstrimin profesional të FSK-së me ushtrinë amerikane

Siguri
Ministri Mehaj flet për shërbimin e obliguar ushtarak në Kosovë

Ministri Mehaj flet për shërbimin e obliguar ushtarak në Kosovë

Siguri
Komisioni për Siguri vendos që të shpallet konkursi për Komisioner të Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Komisioni për Siguri vendos që të shpallet konkursi për Komisioner të Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Kosovë
Që nga fillimi i pandemisë 12 zyrtarë policorë kanë vdekur nga COVID-19

Që nga fillimi i pandemisë 12 zyrtarë policorë kanë vdekur nga COVID-19

Kosovë
Ministri i Mbrojtjes dhe u.d i drejtorit të Policisë ftohen në raportim në Komisionin për Siguri

Ministri i Mbrojtjes dhe u.d i drejtorit të Policisë ftohen në raportim në Komisionin për Siguri

Kosovë
Mulhaxha-Kollçaku: Është e papranueshme që ministri Veliu, të mos ketë kohë për raportim në Komision

Mulhaxha-Kollçaku: Është e papranueshme që ministri Veliu, të mos ketë kohë për raportim në Komision

Kosovë