LAJMI I FUNDIT:

Komisioni për Buxhet dhe Transfere

65 Artikuj

Miratohet Projektligji që lufton evazionin fiskal

Miratohet Projektligji që lufton evazionin fiskal

Të Tjera
Gati 4 milionë euro shpenzime të Kuvendit, deputetët ankohen për mungesë të kushteve për punë

Gati 4 milionë euro shpenzime të Kuvendit, deputetët ankohen për mungesë të kushteve për punë

Financa
Mehmeti kërkon nga Presidenca që të mos dekretohet guvernatori i ri i BQK-së: Procesi për këtë pozitë ka pasur parregullsi

Mehmeti kërkon nga Presidenca që të mos dekretohet guvernatori i ri i BQK-së: Procesi për këtë pozitë ka pasur parregullsi

Albert Spahiu
BQK, Trusti dhe ATK – disa nga institucionet që vazhdojnë të drejtohen me ushtrues detyre

BQK, Trusti dhe ATK – disa nga institucionet që vazhdojnë të drejtohen me ushtrues detyre

Albert Spahiu
Dështon mbledhja e Komisionit për Buxhet, pritej të diskutohej përzgjedhja e anëtarëve të Bordit të Trustit

Dështon mbledhja e Komisionit për Buxhet, pritej të diskutohej përzgjedhja e anëtarëve të Bordit të Trustit

Financa
Murati: E kemi gati për votim Projektligjin e ri për Skemat Pensionale që njeh kontributet e viteve 90-ta

Murati: E kemi gati për votim Projektligjin e ri për Skemat Pensionale që njeh kontributet e viteve 90-ta

Financa
Kuvendi i Kosovës kërkon buxhet shtesë prej gati 1 milion euro për personel mbështetës politik

Kuvendi i Kosovës kërkon buxhet shtesë prej gati 1 milion euro për personel mbështetës politik

Financa
Komisioni për Buxhet sërish pa vendimmarrje për shkarkimin e anëtares së Bordit në OSHP-së

Komisioni për Buxhet sërish pa vendimmarrje për shkarkimin e anëtares së Bordit në OSHP-së

Të Tjera
Edhe një ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit – Komisioni për Buxhet shqyrton listën e katër kandidatëve për të parin e BQK-së

Edhe një ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit – Komisioni për Buxhet shqyrton listën e katër kandidatëve për të parin e BQK-së

Financa
Guvernatori Mehmeti del me sqarim pas deklaratave të kryetarit të Bordit të BQK-së

Guvernatori Mehmeti del me sqarim pas deklaratave të kryetarit të Bordit të BQK-së

Financa
Komisioni për Buxhet të hënën shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

Komisioni për Buxhet të hënën shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

Financa
Komisioni për Buxhet shqyrton Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik

Komisioni për Buxhet shqyrton Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik

Ekonomi
Shtyhet shqyrtimi i raportit të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për 6-mujorin e parë të këtij viti

Shtyhet shqyrtimi i raportit të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për 6-mujorin e parë të këtij viti

Financa
Komisioni për Transfere miraton rishikimin e Buxhetit 2022, shtohen 150 milionë euro

Komisioni për Transfere miraton rishikimin e Buxhetit 2022, shtohen 150 milionë euro

Financa
Abstenimi për Trustin, deputetja Balje: Vota ishte në emër të Grupit Parlamentar Multietnik

Abstenimi për Trustin, deputetja Balje: Vota ishte në emër të Grupit Parlamentar Multietnik

Financa
Tërheqja e kursimeve nga Trusti, Haxhiu: Besoj se deputetët do të dëgjojnë zërin e qytetarëve për ta votuar Projektligjin në Kuvend

Tërheqja e kursimeve nga Trusti, Haxhiu: Besoj se deputetët do të dëgjojnë zërin e qytetarëve për ta votuar Projektligjin në Kuvend

Elfije Boletini
Projektligji për tërheqjen e kursimeve nga Trusti shkon në Kuvend pa miratimin e Komisionit për Buxhet

Projektligji për tërheqjen e kursimeve nga Trusti shkon në Kuvend pa miratimin e Komisionit për Buxhet

Financa
Muja kundër tërheqjes së Trustit: Kështu nuk ndodh në asnjë vend të botës

Muja kundër tërheqjes së Trustit: Kështu nuk ndodh në asnjë vend të botës

Financa
Çfarë parasheh Projektligji për tërheqjen nga Trusti, deputeti Bekim Haxhiu jep detajet

Çfarë parasheh Projektligji për tërheqjen nga Trusti, deputeti Bekim Haxhiu jep detajet

Financa
Hoti akuzon ministrin Murati: Po merr kredi për ndihma sociale

Hoti akuzon ministrin Murati: Po merr kredi për ndihma sociale

Financa
Miratohet buxheti për shtatë komunat e Kosovës

Miratohet buxheti për shtatë komunat e Kosovës

Financa
Themelimi i grupeve për mbikëqyrje, cenim i pavarësisë së Bankës Qendrore të Kosovës

Themelimi i grupeve për mbikëqyrje, cenim i pavarësisë së Bankës Qendrore të Kosovës

Financa
Komisioni për Buxhet miraton propozimin për emërimin e dy anëtarëve të KRPP-së, kritikohen nga opozita

Komisioni për Buxhet miraton propozimin për emërimin e dy anëtarëve të KRPP-së, kritikohen nga opozita

Të Tjera
Komisioni për Buxhet miraton marrëveshjen që hap pikën doganore të Kosovës në Portin e Durrësit

Komisioni për Buxhet miraton marrëveshjen që hap pikën doganore të Kosovës në Portin e Durrësit

Të Tjera