LAJMI I FUNDIT:

Komisioni për Administratë Publike

12 Artikuj

Komisioni parlamentar për administratë publike miraton Projektligjin për pagat

Komisioni parlamentar për administratë publike miraton Projektligjin për pagat

Kosovë
Miratohet në parim Projektligji për zyrtarët publik, kundër PDK e LDK

Miratohet në parim Projektligji për zyrtarët publik, kundër PDK e LDK

Kosovë
Kalimi i Kica-Xhelilit në LDK, ndryshon përbërja e dy komisioneve parlamentare

Kalimi i Kica-Xhelilit në LDK, ndryshon përbërja e dy komisioneve parlamentare

Kosovë
Komisioni voton rekomandimin për shkarkimin e bordit të RTK-së

Komisioni voton rekomandimin për shkarkimin e bordit të RTK-së

Kosovë
Ndryshimi i Ligjit për festa zyrtare, pre e kushtëzimeve nga Lista Serbe

Ndryshimi i Ligjit për festa zyrtare, pre e kushtëzimeve nga Lista Serbe

Xhejlane Kaçiu
Shqyrtohet Projektligji për Festat Zyrtare në Kosovë

Shqyrtohet Projektligji për Festat Zyrtare në Kosovë

Kosovë
Hasani: Ligji për media do të ndalojë lajmet e rreme

Hasani: Ligji për media do të ndalojë lajmet e rreme

Kosovë
Projektligji për Paga dërgohet në Kuvend

Projektligji për Paga dërgohet në Kuvend

Financa
Komisioni për Administratë Publike miraton Projektligjin për zyrtarët publikë

Komisioni për Administratë Publike miraton Projektligjin për zyrtarët publikë

Të Tjera
Veseli kërkon që t’i zvogëlohet rroga

Veseli kërkon që t’i zvogëlohet rroga

Politikë
Koncepti i OJQ-ve u degradua, disa prej tyre keqpërdoren fonde

Koncepti i OJQ-ve u degradua, disa prej tyre keqpërdoren fonde

Kosovë
Izmaku zgjidhet kryetare e Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

Izmaku zgjidhet kryetare e Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

Kosovë