LAJMI I FUNDIT:

Komisioni i Pavarur i Mediave

22 Artikuj

Qeverisë i kërkohet ta ndal projektligjin që kontrollon mediat online

Qeverisë i kërkohet ta ndal projektligjin që kontrollon mediat online

Kosovë
A duhet të dërgohet projektligji për Komisionin e Pavarur të Mediave tek Komisioni i Venecias?

A duhet të dërgohet projektligji për Komisionin e Pavarur të Mediave tek Komisioni i Venecias?

Kosovë
Miratohet Rregullorja për pronësinë dhe koncentrimin e mediave, parandalon monopolin dhe dominimin në treg

Miratohet Rregullorja për pronësinë dhe koncentrimin e mediave, parandalon monopolin dhe dominimin në treg

Kosovë
Kuvendi zgjedh Fitim Veliun anëtar të Komisionit të Pavarur të Mediave

Kuvendi zgjedh Fitim Veliun anëtar të Komisionit të Pavarur të Mediave

Kosovë
​Miratohet Projektligji për promovimin e përdorimit të burimeve të ripërtërishme të energjisë

​Miratohet Projektligji për promovimin e përdorimit të burimeve të ripërtërishme të energjisë

Të Tjera
KPM paralajmëron se do të hapë raste ligjore për secilin ndryshim të pronësisë që nuk ka marrë paraprakisht aprovimin

KPM paralajmëron se do të hapë raste ligjore për secilin ndryshim të pronësisë që nuk ka marrë paraprakisht aprovimin

Kosovë
KPM merr vendim për ndalimin e transmetimit të kanaleve të “Arena Sport” – shfaqën spotin kërcënues në serbisht

KPM merr vendim për ndalimin e transmetimit të kanaleve të “Arena Sport” – shfaqën spotin kërcënues në serbisht

Kosovë
KPM thhirrje mediave për raportim të saktë dhe të paanshëm për situatën në veri të Kosovës

KPM thhirrje mediave për raportim të saktë dhe të paanshëm për situatën në veri të Kosovës

Kosovë
Reagon drejtoresha e RTV 21: Pezullimi i certifikatës së biznesit të Klan Kosovës është i pamatur

Reagon drejtoresha e RTV 21: Pezullimi i certifikatës së biznesit të Klan Kosovës është i pamatur

Të Tjera
KPM dënon sulmet ndaj mediave dhe gazetarëve gjatë raportimit të ngjarjeve në veri

KPM dënon sulmet ndaj mediave dhe gazetarëve gjatë raportimit të ngjarjeve në veri

Kosovë
Lirohen nga paraburgimi ish-kryeshefi dhe ish-drejtori i KPM-së që akuzohen për ryshfet, dërgohen në arrest shtëpiak

Lirohen nga paraburgimi ish-kryeshefi dhe ish-drejtori i KPM-së që akuzohen për ryshfet, dërgohen në arrest shtëpiak

Drejtësi
Deputetët e VV-së e quajnë të çuditshëm reagimin e opozitës për KPM dhe jo për RTK-në

Deputetët e VV-së e quajnë të çuditshëm reagimin e opozitës për KPM dhe jo për RTK-në

Kosovë
IKD reagon lidhur me mungesën e transparencës dhe llogaridhënies në procesin e emërimit të kandidatëve për KPM

IKD reagon lidhur me mungesën e transparencës dhe llogaridhënies në procesin e emërimit të kandidatëve për KPM

Kosovë
Komisioni i Pavarur i Mediave pezullon nga detyra dy zyrtarët e arrestuar

Komisioni i Pavarur i Mediave pezullon nga detyra dy zyrtarët e arrestuar

Kosovë
Nga një muaj paraburgim për dy zyrtarët e Komisionit të Pavarur të Mediave

Nga një muaj paraburgim për dy zyrtarët e Komisionit të Pavarur të Mediave

Drejtësi
Arrestimi i zyrtarëve të KPM-së, Komisioni kërkon interpretim nga departamenti ligjor

Arrestimi i zyrtarëve të KPM-së, Komisioni kërkon interpretim nga departamenti ligjor

Kosovë
Arrestohet kryeshefi i Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi

Arrestohet kryeshefi i Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi

Kosovë
​KPM u bën thirrje institucioneve të Kosovës të krijojnë kushte më të favorshme për mediat

​KPM u bën thirrje institucioneve të Kosovës të krijojnë kushte më të favorshme për mediat

Kosovë
​KPM-ja fton mediat të raportojnë me profesionalizën për coronavirusin

​KPM-ja fton mediat të raportojnë me profesionalizën për coronavirusin

Kosovë
IKD reagon ndaj KPM-së, e cila përmes ndryshimeve në Draft Kodin e Etikës tenton të kufizojë mediat që të raportojnë nga seancat gjyqësore

IKD reagon ndaj KPM-së, e cila përmes ndryshimeve në Draft Kodin e Etikës tenton të kufizojë mediat që të raportojnë nga seancat gjyqësore

Kosovë
Komisioni i Pavarur i Mediave: Edukimi medial i nevojshëm të futet si lëndë mësimore në shkolla

Komisioni i Pavarur i Mediave: Edukimi medial i nevojshëm të futet si lëndë mësimore në shkolla

Kosovë
KPM merr masa ndaj disa televizioneve për shkelje gjatë fushatës zgjedhore

KPM merr masa ndaj disa televizioneve për shkelje gjatë fushatës zgjedhore

Kosovë