LAJMI I FUNDIT:

Komisioni hetimor parlamentar

120 Artikuj

Tahiri: S’do të heqim dorë nga Komisioni Hetimor për kontratat njëburimore

Tahiri: S’do të heqim dorë nga Komisioni Hetimor për kontratat njëburimore

Kosovë
Konstituohet Komisioni Hetimor për zyrtarët e MPJD-së

Konstituohet Komisioni Hetimor për zyrtarët e MPJD-së

Kosovë
Kica-Xhelili: Duhet bërë kallëzim penal nëse ministrja Hajdari vazhdon të fsheh për çështjen e rezervave shtetërore

Kica-Xhelili: Duhet bërë kallëzim penal nëse ministrja Hajdari vazhdon të fsheh për çështjen e rezervave shtetërore

Kosovë
KDI: Komisionit për Rezerva i ka skaduar mandati me 21 mars. Mbledhja e sotme ishte e paligjshme

KDI: Komisionit për Rezerva i ka skaduar mandati me 21 mars. Mbledhja e sotme ishte e paligjshme

Kosovë
​Në mungesë të kuorumit, dështon mbledhja e Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore

​Në mungesë të kuorumit, dështon mbledhja e Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore

Të Tjera
“I fundit je që mundesh me fol”, përplasje në Komision Hetimor, LVV-ja lëshon mbledhjen

“I fundit je që mundesh me fol”, përplasje në Komision Hetimor, LVV-ja lëshon mbledhjen

Kosovë
Dyshimet për keqpërdorim dhe abuzim me rezervat shtetërore, dështon mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar

Dyshimet për keqpërdorim dhe abuzim me rezervat shtetërore, dështon mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar

Ekonomi
​Komisioni për rezervat shtetërore diskuton për ekspertët e buxhetin

​Komisioni për rezervat shtetërore diskuton për ekspertët e buxhetin

Ekonomi
Komisioni i Ligjeve në Kuvendit të Shqipërisë miraton ndryshimet për Komisionet Hetimore, ngrihet vetëm për çështje të veçanta

Komisioni i Ligjeve në Kuvendit të Shqipërisë miraton ndryshimet për Komisionet Hetimore, ngrihet vetëm për çështje të veçanta

Shqipëri
Vazhdon seanca në Anketa Komisioni për rastet e Onkologjisë në Maqedoninë e Veriut

Vazhdon seanca në Anketa Komisioni për rastet e Onkologjisë në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Dyshimet për keqpërdorimin e rezervave shtetërore – dështon për të shtatën herë konstituimi i Komisionit Hetimor Parlamentar

Dyshimet për keqpërdorimin e rezervave shtetërore – dështon për të shtatën herë konstituimi i Komisionit Hetimor Parlamentar

Të Tjera
Për 16 vjet u themeluan 11 komisione hetimore nga deputetët

Për 16 vjet u themeluan 11 komisione hetimore nga deputetët

Kosovë
Dështimi pesë herë radhazi i konstituimit të Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore, opozita: Jeni nxënës të dëgjueshëm të Albin Kurtit

Dështimi pesë herë radhazi i konstituimit të Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore, opozita: Jeni nxënës të dëgjueshëm të Albin Kurtit

Elfije Boletini
Për herë të pestë, dështon themelimi i Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore

Për herë të pestë, dështon themelimi i Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore

Kosovë
Nuk konstituohet Komisioni për rezervat shtetërore, Qalaj: Deputetët e pozitës po bojkotojnë çdo mbledhje

Nuk konstituohet Komisioni për rezervat shtetërore, Qalaj: Deputetët e pozitës po bojkotojnë çdo mbledhje

Kosovë
Cakolli tregon se kush janë deputetët që po e sabotojnë punën për konstituimin e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Cakolli tregon se kush janë deputetët që po e sabotojnë punën për konstituimin e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Kosovë
Për herë të tretë dështoi konstituimi i Komisionit për rezerva shtetërore, Cakolli: Pozita po e cenon interesin publik

Për herë të tretë dështoi konstituimi i Komisionit për rezerva shtetërore, Cakolli: Pozita po e cenon interesin publik

Donjeta Zeqiraj
Nuk konstituohet Komisioni Hetimor për rezervat shtetërore, Kica-Xhelili: Deputetët e VV-së nuk erdhën

Nuk konstituohet Komisioni Hetimor për rezervat shtetërore, Kica-Xhelili: Deputetët e VV-së nuk erdhën

Kosovë
Kuvendi themelon Komisionin që do të hetojë dyshimet për rezervat shtetërore

Kuvendi themelon Komisionin që do të hetojë dyshimet për rezervat shtetërore

Të Tjera
Konjufca: Qëllimi i këtij debati parlamentar është për të shkëmbyer akuza e jo për ta themeluar Komisionin hetimor

Konjufca: Qëllimi i këtij debati parlamentar është për të shkëmbyer akuza e jo për ta themeluar Komisionin hetimor

Të Tjera
“Mbi 80% e të dyshuarve për dhunë në familje janë burra”

“Mbi 80% e të dyshuarve për dhunë në familje janë burra”

Siguri
Dyshimet për keqpërdorimin e rezervave shtetërore, LDK dorëzon nënshkrimet për themelimin e Komisionit Hetimor Parlamentar

Dyshimet për keqpërdorimin e rezervave shtetërore, LDK dorëzon nënshkrimet për themelimin e Komisionit Hetimor Parlamentar

Kosovë
Kriza energjetike dhe menaxhimi nga Qeveria – Kuvendi nuk e miraton raportin e Komisionit hetimor parlamentar

Kriza energjetike dhe menaxhimi nga Qeveria – Kuvendi nuk e miraton raportin e Komisionit hetimor parlamentar

Energjetika
Kuvendi voton raportin e Komisionit Hetimor për Energji për periudhën 2006-2022

Kuvendi voton raportin e Komisionit Hetimor për Energji për periudhën 2006-2022

Energjetika