LAJMI I FUNDIT:

Kolegji Univesum

28 Artikuj

Afati i fundit për regjistrime – Studio MASTER në UNI, Merr Diplomë dhe lejeqëndrim t’përhershëm në GJERMANI

Afati i fundit për regjistrime – Studio MASTER në UNI, Merr Diplomë dhe lejeqëndrim t’përhershëm në GJERMANI

Kolegji Universum
Afati i fundit për regjistrime në programin MSc. Data Science & Analytics në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

Afati i fundit për regjistrime në programin MSc. Data Science & Analytics në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

Kolegji Universum
Si po arrijnë studentët kosovarë të studiojnë në Universitetet më prestigjioze Evropiane?

Si po arrijnë studentët kosovarë të studiojnë në Universitetet më prestigjioze Evropiane?

Kolegji Universum
Studio MASTER në UNI, Merr Diplomë dhe lejeqëndrim t’përhershëm në GJERMANI

Studio MASTER në UNI, Merr Diplomë dhe lejeqëndrim t’përhershëm në GJERMANI

Kolegji Universum
Cili universitet kosovar po arrin të shkëmbej staf akademik me Universitetet me prestigjioze Evropiane?

Cili universitet kosovar po arrin të shkëmbej staf akademik me Universitetet me prestigjioze Evropiane?

Kolegji Universum
7 arsye pse duhet të zgjedhni UNI – Universum për të studiuar Juridik

7 arsye pse duhet të zgjedhni UNI – Universum për të studiuar Juridik

Kolegji Universum
Higjienë dhe Estetikë Dentare, profesioni më i paguar

Higjienë dhe Estetikë Dentare, profesioni më i paguar

Kolegji Universum
4 arsyet pse duhet të studioni biznes dhe menaxhment

4 arsyet pse duhet të studioni biznes dhe menaxhment

Kolegji Universum
Zyra Ndërkombëtare e UNI – Universum International College ka përfunduar vitin akademik 2022/2023, gjatë këtij viti ka realizuar 372 mobilitete

Zyra Ndërkombëtare e UNI – Universum International College ka përfunduar vitin akademik 2022/2023, gjatë këtij viti ka realizuar 372 mobilitete

Kolegji Universum
Çka mund të bëjë me diplomën e Shkencave Politike?

Çka mund të bëjë me diplomën e Shkencave Politike?

Kolegji Universum
European Commission ka akredituar #UNI-Universum International College me EU Quality for Higher Education (ECHE)

European Commission ka akredituar #UNI-Universum International College me EU Quality for Higher Education (ECHE)

Kolegji Universum
BURSA të plota në Infermieri dhe PUNËSIM në Gjermani ofrohen nga UNI-Universum International College dhe Klinika Gjermane “Knappschaft”

BURSA të plota në Infermieri dhe PUNËSIM në Gjermani ofrohen nga UNI-Universum International College dhe Klinika Gjermane “Knappschaft”

Kolegji Universum
Dizajn Mode, nga hobi në profesion

Dizajn Mode, nga hobi në profesion

Kolegji Universum
Gazetaria Digjitale, trendet dhe mundësitë e punësimit

Gazetaria Digjitale, trendet dhe mundësitë e punësimit

Kolegji Universum
41 universitete evropiane dhe 60 biznese në Panairin e Karrierës dhe Studimeve Jashtë Vendit në Prishtinë

41 universitete evropiane dhe 60 biznese në Panairin e Karrierës dhe Studimeve Jashtë Vendit në Prishtinë

Kolegji Universum
72 pjesëmarrës nga 41 universitete të Evropës bashkohen në Kosovë në Ditën e Evropës

72 pjesëmarrës nga 41 universitete të Evropës bashkohen në Kosovë në Ditën e Evropës

Kolegji Universum
Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Partneritet për Ekselencën e Arsimit Global

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Partneritet për Ekselencën e Arsimit Global

Kolegji Universum
Universiteti #1 në SHBA për impakt global vjen në Kosovë?

Universiteti #1 në SHBA për impakt global vjen në Kosovë?

Marketing
Universiteti me i madh publik në SHBA në partneritet me Kolegjin Universum

Universiteti me i madh publik në SHBA në partneritet me Kolegjin Universum

Kolegji Universum
Gjithçka që duhet të dini rreth partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College

Gjithçka që duhet të dini rreth partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College

Kolegji Universum
Universiteti më i madh publik amerikan, Arizona State University (ASU) vjen në Kosovë, si partner i Kolegjit Universum (UNI)

Universiteti më i madh publik amerikan, Arizona State University (ASU) vjen në Kosovë, si partner i Kolegjit Universum (UNI)

Kolegji Universum
Sa po i kushtojnë rëndësi studentët kosovar mundësive të punësimit në fushën financiare?

Sa po i kushtojnë rëndësi studentët kosovar mundësive të punësimit në fushën financiare?

Kolegji Universum
Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Europiane të debatit në Bruksel

Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Europiane të debatit në Bruksel

Arsim
Programi Master me të cilin fitoni punë me pagë të lartë, Data Science & Analytics

Programi Master me të cilin fitoni punë me pagë të lartë, Data Science & Analytics

Marketing