LAJMI I FUNDIT:

Kolegji "Universum"

143 Artikuj

Fotografi i njohur Korab Basha ndan përvojën e tij me studentët e Kolegjit AAB dhe Universum

Fotografi i njohur Korab Basha ndan përvojën e tij me studentët e Kolegjit AAB dhe Universum

Magazina
Apliko tani për Bootcamp ekskluziv nga Alan Greenberg, ish-drejtori për Edukim në Apple

Apliko tani për Bootcamp ekskluziv nga Alan Greenberg, ish-drejtori për Edukim në Apple

Kolegji Universum
Hulumtuesja e Tribunalit të Hagës për krimet e luftës në ish-Jugosllavi, Nevenka Tromp, mbanë ligjëratë publike në UNI – Universum International College

Hulumtuesja e Tribunalit të Hagës për krimet e luftës në ish-Jugosllavi, Nevenka Tromp, mbanë ligjëratë publike në UNI – Universum International College

Kolegji Universum
UNI – Universum International College në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës organizon Turneun e Basketbollit për 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

UNI – Universum International College në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës organizon Turneun e Basketbollit për 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Kolegji Universum
Diplomon studentja e parë nga Kosova me BURSË të plotë në Kajaani University në Finlandë

Diplomon studentja e parë nga Kosova me BURSË të plotë në Kajaani University në Finlandë

Kolegji Universum
Storie Suksesi: Studentët e UNI – Universum International College krijojnë platformën e parë për “Freelancing” në Kosovë

Storie Suksesi: Studentët e UNI – Universum International College krijojnë platformën e parë për “Freelancing” në Kosovë

Kolegji Universum
Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, emërohet Profesor në UNI – Universum International College

Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, emërohet Profesor në UNI – Universum International College

Kolegji Universum
Arizona State University është universiteti i parë që lidhë partneritet me ChatGPT – partneri strategjik i UNI – Universum International College

Arizona State University është universiteti i parë që lidhë partneritet me ChatGPT – partneri strategjik i UNI – Universum International College

Kolegji Universum
 Profesorët e UNI – Universum International College certifikohet nga Arizona State University për digjitalizimin e mësimdhënies

 Profesorët e UNI – Universum International College certifikohet nga Arizona State University për digjitalizimin e mësimdhënies

Kolegji Universum
Transfero studimet në UNI – Universum International College dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!

Transfero studimet në UNI – Universum International College dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!

Kolegji Universum
Time Magazine e rendit partnerin strategjik të UNI në top universitetet më të mira për liderët e ardhshëm

Time Magazine e rendit partnerin strategjik të UNI në top universitetet më të mira për liderët e ardhshëm

Kolegji Universum
Djali i Presidentit turk Erdogan nderohet me çmimin për ‘Global Leadership’ nga UNI – Universum International College

Djali i Presidentit turk Erdogan nderohet me çmimin për ‘Global Leadership’ nga UNI – Universum International College

Kolegji Universum
Kryetari Përparim Rama pjesë e ‘Mayor’s Talk’

Kryetari Përparim Rama pjesë e ‘Mayor’s Talk’

Kolegji Universum
“Do të doja ta drejtoja një ditë Kosovën” – De Biasi shpreh pëlqimin për t’u bashkuar me Dardanët

“Do të doja ta drejtoja një ditë Kosovën” – De Biasi shpreh pëlqimin për t’u bashkuar me Dardanët

Kombëtarja e Shqipërisë
 Stafi Akademik i UNI certifikohet nga Universiteti Shtetëror i Arizonës për kursin e avancuar të mësimdhënies në gjuhën angleze (TESOL)

 Stafi Akademik i UNI certifikohet nga Universiteti Shtetëror i Arizonës për kursin e avancuar të mësimdhënies në gjuhën angleze (TESOL)

Kolegji Universum
UNI – Universum International College laureon me çmimin Doctor Honoris Causa, Gianni De Biasi

UNI – Universum International College laureon me çmimin Doctor Honoris Causa, Gianni De Biasi

Kolegji Universum
13 profesorë nga Evropa bashkohen në Kosovë për Javën Ndërkombëtare të Mësimdhënies

13 profesorë nga Evropa bashkohen në Kosovë për Javën Ndërkombëtare të Mësimdhënies

Kolegji Universum
Charity Gala Night – Të ndihmojmë fëmijët me Leukemi

Charity Gala Night – Të ndihmojmë fëmijët me Leukemi

Kolegji Universum
Studentët e UNI angazhohen edhe në shërbimin mjekësor lokal të komunës së Skenderajt

Studentët e UNI angazhohen edhe në shërbimin mjekësor lokal të komunës së Skenderajt

Kolegji Universum
Apliko Tani! Vendet e fundit për regjistrime në programet Master STUDIO – MSc. Data Science & Analytics në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

Apliko Tani! Vendet e fundit për regjistrime në programet Master STUDIO – MSc. Data Science & Analytics në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

Kolegji Universum
Studentët e UNIVERSUM përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni “Anne & Erion Hasa”

Studentët e UNIVERSUM përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni “Anne & Erion Hasa”

Kolegji Universum
Nxitoni! Afati i fundit për regjistrime në programet Master në UNI – Universum International College – fuqizuar nga Arizona State University

Nxitoni! Afati i fundit për regjistrime në programet Master në UNI – Universum International College – fuqizuar nga Arizona State University

Kolegji Universum
Konkurs i hapur për studime Master në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

Konkurs i hapur për studime Master në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

Kolegji Universum
Arizona State University në bashkëpunim me NASA, këtë të premte nis eksplorimin e hapësirës dhe asteroideve – Partneri Strategjik i UNI – Universum International College

Arizona State University në bashkëpunim me NASA, këtë të premte nis eksplorimin e hapësirës dhe asteroideve – Partneri Strategjik i UNI – Universum International College

Kolegji Universum