LAJMI I FUNDIT:

Kallëzim penal

59 Artikuj

Sulmoi deputetin socialist në Kuvendin e Shqipërisë, PS kallëzon penalisht Bledjon Nallbatin

Sulmoi deputetin socialist në Kuvendin e Shqipërisë, PS kallëzon penalisht Bledjon Nallbatin

Shqipëri
Kusari-Lila dorëzon kallëzim penal ndaj Slavko Simiqit

Kusari-Lila dorëzon kallëzim penal ndaj Slavko Simiqit

Kosovë
Hajdari thotë se janë iniciuar kallëzime penale ndaj zyrtarëve të ARBK-së

Hajdari thotë se janë iniciuar kallëzime penale ndaj zyrtarëve të ARBK-së

Ekonomi
Maqedoni: Kallëzim penal kundër kryetarit të Gjykatës Administrative, Burim Sejdini

Maqedoni: Kallëzim penal kundër kryetarit të Gjykatës Administrative, Burim Sejdini

Maqedonia e Veriut
Kallëzimi penal ndaj Martin Berishaj, avokati i tij: Është në Prishtinë dhe i gatshëm për të dhënë sqarime

Kallëzimi penal ndaj Martin Berishaj, avokati i tij: Është në Prishtinë dhe i gatshëm për të dhënë sqarime

Kosovë
LDK-ja dorëzon kallëzimin penal ndaj ambasadorit Martin Berishaj

LDK-ja dorëzon kallëzimin penal ndaj ambasadorit Martin Berishaj

Kosovë
Selmanaj paralajmëron kallëzim penal ndaj Berishajt: Na ka gënjyer gjatë raportimit në Kuvend

Selmanaj paralajmëron kallëzim penal ndaj Berishajt: Na ka gënjyer gjatë raportimit në Kuvend

Kosovë
PDK-ja pritet të ngrejë kallëzim penal ndaj raportit Komisionit Hetimor për menaxhimin e krizës energjetike

PDK-ja pritet të ngrejë kallëzim penal ndaj raportit Komisionit Hetimor për menaxhimin e krizës energjetike

Energjetika
Ish-diplomati Haziri ushtron padi dhe kallëzim penal ndaj ministres Gërvalla

Ish-diplomati Haziri ushtron padi dhe kallëzim penal ndaj ministres Gërvalla

Kosovë
Mosekzekutimi i pagave, PDK dorëzon kallëzim penal ndaj ministrit Murati dhe sekretarit Spahiu

Mosekzekutimi i pagave, PDK dorëzon kallëzim penal ndaj ministrit Murati dhe sekretarit Spahiu

Kosovë
SBASHK-u dorëzon kallëzim penal ndaj ministrit Murati

SBASHK-u dorëzon kallëzim penal ndaj ministrit Murati

Kosovë
Sveçla e shkarkoi nga pozita e drejtorit të AME-së, Kodra dorëzon kallëzim – ministri rrezikon të dënohet deri në 10 vjet burgim

Sveçla e shkarkoi nga pozita e drejtorit të AME-së, Kodra dorëzon kallëzim – ministri rrezikon të dënohet deri në 10 vjet burgim

Jehona Hulaj
Kallëzim penal ndaj dy zyrtarëve të Ministrisë së Arsimit për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Kallëzim penal ndaj dy zyrtarëve të Ministrisë së Arsimit për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Kosovë
LDK dorëzon kallëzim penal për punësimet në KEK

LDK dorëzon kallëzim penal për punësimet në KEK

Kosovë
LDK sot dorëzon kallëzim penal, në lidhje me punësimet e fundit në KEK

LDK sot dorëzon kallëzim penal, në lidhje me punësimet e fundit në KEK

Kosovë
Banorët e zonës “5 maji” në Tiranë kallëzim penal për Ramën dhe Veliajn

Banorët e zonës “5 maji” në Tiranë kallëzim penal për Ramën dhe Veliajn

Shqipëri
Meta firmos kallëzimin penal kundër Kuvendit për falsifikim të provave në çështjen për shkarkimin e tij

Meta firmos kallëzimin penal kundër Kuvendit për falsifikim të provave në çështjen për shkarkimin e tij

Shqipëri
Në Prizren, 301 raste të dhunës në familje, 282 kallëzime penale

Në Prizren, 301 raste të dhunës në familje, 282 kallëzime penale

Drejtësi
Pas hudhjes së kallëzimit penal ndaj tij, ish-ministri Selimi paralajmëron padi ndaj zëvendësministrit Sallahu

Pas hudhjes së kallëzimit penal ndaj tij, ish-ministri Selimi paralajmëron padi ndaj zëvendësministrit Sallahu

Drejtësi
Ministria e Financave dorëzon kallëzim penal për shpronësimet e segmentit Kijevë-Zahaq

Ministria e Financave dorëzon kallëzim penal për shpronësimet e segmentit Kijevë-Zahaq

Financa
​Kallëzim penal pasi rrënoi muret e përdhesës së objektit kolektiv

​Kallëzim penal pasi rrënoi muret e përdhesës së objektit kolektiv

Kronika e Zezë
20 mijë e 923 kallëzime – lëndë penale të zgjidhura nga Prokurori i Shtetit gjatë periudhës janar – qershor 2020

20 mijë e 923 kallëzime – lëndë penale të zgjidhura nga Prokurori i Shtetit gjatë periudhës janar – qershor 2020

Kosovë
Bahtiri: Kam pritur që Thaçi ta padiste Dick Martyn

Bahtiri: Kam pritur që Thaçi ta padiste Dick Martyn

Kosovë
Presidenti Thaçi deponon kallëzim penal ndaj Bahtirit

Presidenti Thaçi deponon kallëzim penal ndaj Bahtirit

Kosovë