LAJMI I FUNDIT:

Jeton Mehmeti

27 Artikuj

“Projektligji për KPM-në në harmoni me direktivën e BE-së”, Mehmeti: Ka disa nene me të cilat s’pajtohem

“Projektligji për KPM-në në harmoni me direktivën e BE-së”, Mehmeti: Ka disa nene me të cilat s’pajtohem

Kosovë
Kërkesa për shkarkimin e anëtarëve të KPM-së, gazetarja Hyseni-Kelmendi: Qasja e deputetëve joprofesionale

Kërkesa për shkarkimin e anëtarëve të KPM-së, gazetarja Hyseni-Kelmendi: Qasja e deputetëve joprofesionale

Kosovë
Akuzat, kërkesat për shkarkim e “Projektligji për KPM-në”, flasin Jeton Mehmeti e Violeta Hyseni-Kelmendi

Akuzat, kërkesat për shkarkim e “Projektligji për KPM-në”, flasin Jeton Mehmeti e Violeta Hyseni-Kelmendi

Kosovë
Jeton Mehmeti e qartëson edhe njëherë vendimin e KPM-së për rastin e ‘Arena Sport’

Jeton Mehmeti e qartëson edhe njëherë vendimin e KPM-së për rastin e ‘Arena Sport’

Kosovë
​Rikthimi i kanaleve “Arena Sport”, deputeti i LVV-së kërkon shkarkimin e KPM-së

​Rikthimi i kanaleve “Arena Sport”, deputeti i LVV-së kërkon shkarkimin e KPM-së

Kosovë
Mehmeti: Kemi marrë garanci se në programet serbe “Arena Sport” s’do të shfaqen më përmbajtje politike

Mehmeti: Kemi marrë garanci se në programet serbe “Arena Sport” s’do të shfaqen më përmbajtje politike

Kosovë
Big Brother kategorizohet në kanalet për të rritur, do t’iu kërkohet kod për ta shikuar

Big Brother kategorizohet në kanalet për të rritur, do t’iu kërkohet kod për ta shikuar

TV / Film
“Tregime nga rrenat”, pubikohet raporti që tregon për dezinformatat që vijnë nga Rusia dhe Kina

“Tregime nga rrenat”, pubikohet raporti që tregon për dezinformatat që vijnë nga Rusia dhe Kina

Kosovë
Serbët e veriut kursyen 113 milionë euro për dy vjet – qeveria ua pagoi rrymën

Serbët e veriut kursyen 113 milionë euro për dy vjet – qeveria ua pagoi rrymën

Energjetika
KOSTT: 63.2 milionë euro janë shpenzuar për furnizim me rrymë në veri gjatë vitit 2022

KOSTT: 63.2 milionë euro janë shpenzuar për furnizim me rrymë në veri gjatë vitit 2022

Energjetika
KPM merr vendim për ndalimin e transmetimit të kanaleve të “Arena Sport” – shfaqën spotin kërcënues në serbisht

KPM merr vendim për ndalimin e transmetimit të kanaleve të “Arena Sport” – shfaqën spotin kërcënues në serbisht

Kosovë
Mehmeti i KPM-së: Klan Kosova dhe Artmotion nuk do të mund të operonin po të mos kishin seli në Kosovë

Mehmeti i KPM-së: Klan Kosova dhe Artmotion nuk do të mund të operonin po të mos kishin seli në Kosovë

Kosovë
KPM-ja me dy propozime për Klan Kosovën

KPM-ja me dy propozime për Klan Kosovën

Kosovë
Vazhdohet marrëveshja që mban Kosovën të pavarur nga rrjeti serb i transmisionit të energjisë

Vazhdohet marrëveshja që mban Kosovën të pavarur nga rrjeti serb i transmisionit të energjisë

Energjetika
Mehmeti: Punëtorët e KOSTT-it rrezikohen të mbesin pa paga, shkas pagesa e rrymës në veri të Kosovës

Mehmeti: Punëtorët e KOSTT-it rrezikohen të mbesin pa paga, shkas pagesa e rrymës në veri të Kosovës

Energjetika
Instituti GAP: Grantet në bujqësi u përfituan edhe nga ata që nuk merren me këtë sektor

Instituti GAP: Grantet në bujqësi u përfituan edhe nga ata që nuk merren me këtë sektor

Bujqësi
Mehmeti: Të shkolluara dhe të interesuara për punë, por shkalla e punësimit mbetët e ulët te gratë

Mehmeti: Të shkolluara dhe të interesuara për punë, por shkalla e punësimit mbetët e ulët te gratë

Të Tjera
KOSTT kërkon 11 milionë euro të paguhet rryma për serbët në veri, përplasen pozitë dhe opozitë në Kuvend

KOSTT kërkon 11 milionë euro të paguhet rryma për serbët në veri, përplasen pozitë dhe opozitë në Kuvend

Energjetika
Emërimet partiake e familjare në borde, dëmtuan raportet me britanikët

Emërimet partiake e familjare në borde, dëmtuan raportet me britanikët

Kosovë
13 vjet shtet, papunësia problemi kryesor në Kosovë

13 vjet shtet, papunësia problemi kryesor në Kosovë

Të Tjera
Mungesa e publikimit të dhënave, sfidë për analizimin e punës së institucioneve

Mungesa e publikimit të dhënave, sfidë për analizimin e punës së institucioneve

Albert Spahiu
Paralajmërohet fluks i madh i emigrimit, vetëm gjatë muajit prillit u regjistruan 32 mijë punëkërkues

Paralajmërohet fluks i madh i emigrimit, vetëm gjatë muajit prillit u regjistruan 32 mijë punëkërkues

Të Tjera
GAP: Numri më i vogël i ministrive do të ndikonte në kursimin e buxhetit

GAP: Numri më i vogël i ministrive do të ndikonte në kursimin e buxhetit

Financa
MSA-ja është e përmbushur vetëm 12%

MSA-ja është e përmbushur vetëm 12%

Biznes