LAJMI I FUNDIT:

Jasmin Mujanoviq

25 Artikuj

Kosova jashtë KiE, Mujanoviq: BE po çon ujë në ‘mullirin’ e Vuçiqit

Kosova jashtë KiE, Mujanoviq: BE po çon ujë në ‘mullirin’ e Vuçiqit

Kosovë
Mujanoviq: Regjimi në Beograd dëshiron të rrezikojë Bosnjën, Malin e Zi dhe Kosovën

Mujanoviq: Regjimi në Beograd dëshiron të rrezikojë Bosnjën, Malin e Zi dhe Kosovën

Kosovë
Lëvizjet e ushtrisë serbe afër kufirit me Kosovën, Mujanoviq: Vuçiq duhet konfrontuar, ndryshe nuk jemi të sigurt

Lëvizjet e ushtrisë serbe afër kufirit me Kosovën, Mujanoviq: Vuçiq duhet konfrontuar, ndryshe nuk jemi të sigurt

Kosovë
Kurti në Londër evidenton praninë e fortë ruse në Serbi, analistët Bielamowicz dhe Mujanoviq përkrahin qëndrimet e tij

Kurti në Londër evidenton praninë e fortë ruse në Serbi, analistët Bielamowicz dhe Mujanoviq përkrahin qëndrimet e tij

Kosovë
Tifozët serbë me flamuj rusë në stadium, Mujanoviq: Pasqyrë e një realiteti që BE dhe SHBA zgjedhin të mos e shohin

Tifozët serbë me flamuj rusë në stadium, Mujanoviq: Pasqyrë e një realiteti që BE dhe SHBA zgjedhin të mos e shohin

Kosovë
Njohja e pasaportave nga Spanja, Mujanoviq: Të përdoret si model për pranimin e Kosovës në PfP të NATO-s

Njohja e pasaportave nga Spanja, Mujanoviq: Të përdoret si model për pranimin e Kosovës në PfP të NATO-s

Kosovë
“Le të valojë flamuri i Serbisë nga Prizreni deri në Rumi”, reagimet në Kosovë, Mal të Zi dhe Bosnjë pas veprimit nacionalist të Djokovic

“Le të valojë flamuri i Serbisë nga Prizreni deri në Rumi”, reagimet në Kosovë, Mal të Zi dhe Bosnjë pas veprimit nacionalist të Djokovic

Kosovë
Deklarata e presidentit ukrainas se Rusia po përgatitet të destabilizojë Ballkanin, reagimet pas deklaratës dhe shtesat e rrezikshmërisë për policët  – lajmet që shënuan javën 

Deklarata e presidentit ukrainas se Rusia po përgatitet të destabilizojë Ballkanin, reagimet pas deklaratës dhe shtesat e rrezikshmërisë për policët  – lajmet që shënuan javën 

Besnike Salihu
Mujanoviq: Pesë vendet që nuk e kanë njohur Kosovën, po ndihmojnë destabilizimin e Ballkanit Perëndimor

Mujanoviq: Pesë vendet që nuk e kanë njohur Kosovën, po ndihmojnë destabilizimin e Ballkanit Perëndimor

Kosovë
Mujanoviq: Propaganda serbo-ruse e ka okupuar shoqërinë serbe

Mujanoviq: Propaganda serbo-ruse e ka okupuar shoqërinë serbe

Kosovë
Mujanoviq: Ajo që ndodhi në Kosovë më kujton Kroacinë e vitit 1991

Mujanoviq: Ajo që ndodhi në Kosovë më kujton Kroacinë e vitit 1991

Kosovë
Deklarata e Shaheen, qëndrimi i Ramës për kontrollin e veriut nga KFOR-i dhe detajet se ku i mbajti stërvitjet grupi terrorist – lajmet e javës

Deklarata e Shaheen, qëndrimi i Ramës për kontrollin e veriut nga KFOR-i dhe detajet se ku i mbajti stërvitjet grupi terrorist – lajmet e javës

Kosovë
Mujanoviq: Sulmi në Banjskë ishte sulm nga shteti serb – dialogu mes Kosovës dhe Serbisë ka mbaruar

Mujanoviq: Sulmi në Banjskë ishte sulm nga shteti serb – dialogu mes Kosovës dhe Serbisë ka mbaruar

Kosovë