LAJMI I FUNDIT:

Jakup Krasniqi

707 Artikuj

NISMA-s i bashkohen anëtarë të rinj në Drenas

NISMA-s i bashkohen anëtarë të rinj në Drenas

Kosovë
Krasniqi: S’kemi vija të kuqe me PDK-në (Video)

Krasniqi: S’kemi vija të kuqe me PDK-në (Video)

Kosovë
Jakup Krasniqi thotë se u sulmua nga katër shërbime sekrete

Jakup Krasniqi thotë se u sulmua nga katër shërbime sekrete

Kosovë
Nismës i bashkohen mbi 50 anëtarë të rinj në Prishtinë

Nismës i bashkohen mbi 50 anëtarë të rinj në Prishtinë

Kosovë
Jakup Krasniqi: Vetëvendosje ka trafikuar deputetë (Video)

Jakup Krasniqi: Vetëvendosje ka trafikuar deputetë (Video)

Politikë
Krasniqi: Nuk japim toka për viza (Video)

Krasniqi: Nuk japim toka për viza (Video)

Politikë
Krasniqi për cakërrimin e gotave me Thaçin: S’e kam asnjë njeri që nuk mund ta shikoj në sy

Krasniqi për cakërrimin e gotave me Thaçin: S’e kam asnjë njeri që nuk mund ta shikoj në sy

Politikë
Veseli, për Limajn e Krasniqin: E kanë derën e hapur

Veseli, për Limajn e Krasniqin: E kanë derën e hapur

Kosovë
Ndryshimet që duhet të bëhen në politikën tonë, sipas Jakup Krasniqit

Ndryshimet që duhet të bëhen në politikën tonë, sipas Jakup Krasniqit

Kosovë
Krasniqi: Po bisedojmë me partitë në pushtet për zgjedhjet e parakohshme

Krasniqi: Po bisedojmë me partitë në pushtet për zgjedhjet e parakohshme

Kosovë
Krasniqi: Është e drejtë e anëtarëve të largohen nga partia

Krasniqi: Është e drejtë e anëtarëve të largohen nga partia

Politikë
Krasniqi, për ndarjen e opozitës: Kush po luan nën rrogoz

Krasniqi, për ndarjen e opozitës: Kush po luan nën rrogoz

Politikë
Krasniqi: VV është dashur të jetë më këmbëngulëse dhe tolerante

Krasniqi: VV është dashur të jetë më këmbëngulëse dhe tolerante

Politikë
Mustafa, Veseli, Ymeri e Krasniqi sot ulen së bashku në një tavolinë?

Mustafa, Veseli, Ymeri e Krasniqi sot ulen së bashku në një tavolinë?

Politikë
Të hapur për PDK-në, me disa kushte

Të hapur për PDK-në, me disa kushte

Politikë
Krasniqi: Kryeministri po i ndyshon fjalët

Krasniqi: Kryeministri po i ndyshon fjalët

Politikë
Korrupsioni endemik, nuk mund të fshihet pas gazit lotsjellës

Korrupsioni endemik, nuk mund të fshihet pas gazit lotsjellës

Jakup Krasniqi
Jakup Krasniqi tregon se me kë pati probleme sa ishte në PDK (Video)

Jakup Krasniqi tregon se me kë pati probleme sa ishte në PDK (Video)

Politikë
Krasniqi: Ngjarjet që godasin si kambana alarmi për qeveritarët?

Krasniqi: Ngjarjet që godasin si kambana alarmi për qeveritarët?

Politikë
Alternativa?!

Alternativa?!

Jakup Krasniqi
Krasniqi u kërkon falje grave: Nuk kisha qëllim diskriminues

Krasniqi u kërkon falje grave: Nuk kisha qëllim diskriminues

Politikë
Krasniqi tregon se çfarë bisedash po zhvillon pala kosovare në Bruksel

Krasniqi tregon se çfarë bisedash po zhvillon pala kosovare në Bruksel

Politikë
Serbia i përdhunoi, pushtetarët po i torturojnë për se dyti me mashtrime

Serbia i përdhunoi, pushtetarët po i torturojnë për se dyti me mashtrime

Jakup Jakupi
“Vetëm negrit e Kilomanxharos do të gëzoheshin me xingla-minglat e evropianëve”

“Vetëm negrit e Kilomanxharos do të gëzoheshin me xingla-minglat e evropianëve”

Politikë