LAJMI I FUNDIT:

INSTAT

246 Artikuj

Ngadalësohet ritmi rritës i inflacionit në Shqipëri, në mars regjistrohet niveli më i ulët që nga 2021

Ngadalësohet ritmi rritës i inflacionit në Shqipëri, në mars regjistrohet niveli më i ulët që nga 2021

Shqipëri
Raporti i CIA-s për Shqipërinë, numri i popullsisë më i lartë se ai që nxjerr INSTAT

Raporti i CIA-s për Shqipërinë, numri i popullsisë më i lartë se ai që nxjerr INSTAT

Shqipëri
Popullsia e Shqipërisë, meshkujt po pakësohen me ritme dy herë më të larta se femrat

Popullsia e Shqipërisë, meshkujt po pakësohen me ritme dy herë më të larta se femrat

Shqipëri
Ecuria e lindjeve në Shqipëri më keq se skenarët pesimiste të OKB-së dhe INSTAT-it

Ecuria e lindjeve në Shqipëri më keq se skenarët pesimiste të OKB-së dhe INSTAT-it

Shqipëri
Sulmi kibernetik në Shqipëri, instituti i statistikave ende jashtë funksionit, nuk dihet dëmi që kanë shkaktuar hakerat

Sulmi kibernetik në Shqipëri, instituti i statistikave ende jashtë funksionit, nuk dihet dëmi që kanë shkaktuar hakerat

Shqipëri
Rikthehet në funksion faqja e INSTAT, pak ditë pasi u hakua nga iranianët

Rikthehet në funksion faqja e INSTAT, pak ditë pasi u hakua nga iranianët

Shqipëri
Rriten me 50 për qind aksidentet rrugore në Shqipëri, pjesa më e madhe shkaktohet nga të rinjtë

Rriten me 50 për qind aksidentet rrugore në Shqipëri, pjesa më e madhe shkaktohet nga të rinjtë

Shqipëri
Të dhënat e Censit në Shqipëri do të publikohen në qershor

Të dhënat e Censit në Shqipëri do të publikohen në qershor

Shqipëri
Sa shqiptarë kanë mbetur në Shqipëri? Drejtoresha e INSTAT përgënjeshtron zërat për uljen e popullsisë

Sa shqiptarë kanë mbetur në Shqipëri? Drejtoresha e INSTAT përgënjeshtron zërat për uljen e popullsisë

Shqipëri
Shqipëria pritet të rishikojë skemën e pensioneve pas daljes së rezultateve të regjistrimit të popullsisë

Shqipëria pritet të rishikojë skemën e pensioneve pas daljes së rezultateve të regjistrimit të popullsisë

Shqipëri
Gjatë nëntorit turistët në Shqipëri u rritën me 53%

Gjatë nëntorit turistët në Shqipëri u rritën me 53%

Shqipëri
INSTAT: Brenda një dekade u dyfishuan investimet në turizëm

INSTAT: Brenda një dekade u dyfishuan investimet në turizëm

Shqipëri
Gjysma e familjeve shqiptare jetojnë në shtëpi të vogla

Gjysma e familjeve shqiptare jetojnë në shtëpi të vogla

Shqipëri
​Ulet papunësia në Shqipëri, INSTAT jep shifrat

​Ulet papunësia në Shqipëri, INSTAT jep shifrat

Shqipëri
Papunësia në Shqipëri bie në nivelin më të ulët historik

Papunësia në Shqipëri bie në nivelin më të ulët historik

Shqipëri
Shqipëria ndër vendet më të varfra, 40 për qind e shpenzimeve shkojnë për ushqim

Shqipëria ndër vendet më të varfra, 40 për qind e shpenzimeve shkojnë për ushqim

Shqipëri
Dyfishohen net-qëndrimet e turistëve në Shqipëri

Dyfishohen net-qëndrimet e turistëve në Shqipëri

Shqipëri
Arsimimi i të rinjve, EUROSTAT e rendit Shqipërinë në fund

Arsimimi i të rinjve, EUROSTAT e rendit Shqipërinë në fund

Shqipëri
Lindjet në Shqipëri bien sërish, në 9 muajt e parë të 2023 ranë me 11%

Lindjet në Shqipëri bien sërish, në 9 muajt e parë të 2023 ranë me 11%

Shqipëri
Regjistrimi i popullsisë në Shqipëri shtyhet deri në 15 nëntor

Regjistrimi i popullsisë në Shqipëri shtyhet deri në 15 nëntor

Shqipëri
Eksportet e Shqipërisë drejt Kosovës rriten me 12 për qind

Eksportet e Shqipërisë drejt Kosovës rriten me 12 për qind

Shqipëri
Braktisja e shkollës nga vajzat bëhet shqetësuese në Shqipëri, 10 për qind e tyre nuk ndjekin arsimin 9-vjeçar dhe të mesëm

Braktisja e shkollës nga vajzat bëhet shqetësuese në Shqipëri, 10 për qind e tyre nuk ndjekin arsimin 9-vjeçar dhe të mesëm

Shqipëri
Emigracion dhe pak martesa, mbi 6 mijë e 500 familje më pak në Shqipëri se në vitin 2022

Emigracion dhe pak martesa, mbi 6 mijë e 500 familje më pak në Shqipëri se në vitin 2022

Shqipëri
Përmirësohet ndjeshëm statistika e jetëgjatësisë në Shqipëri pas rënies që pësoi në kohën e pandemisë

Përmirësohet ndjeshëm statistika e jetëgjatësisë në Shqipëri pas rënies që pësoi në kohën e pandemisë

Shqipëri