LAJMI I FUNDIT:

Importi

87 Artikuj

Bien eksportet e Kosovës drejt BE-së

Bien eksportet e Kosovës drejt BE-së

Biznes
Kosova shpenzoi afër 3 miliardë euro për prodhime të importuara

Kosova shpenzoi afër 3 miliardë euro për prodhime të importuara

Biznes
Eksporti mbulon importin me 12.4% gjatë muajit prill

Eksporti mbulon importin me 12.4% gjatë muajit prill

Biznes
Mallrat nga Serbia dhe Bosnja vazhdojnë të “pushtojnë” Kosovën (Video)

Mallrat nga Serbia dhe Bosnja vazhdojnë të “pushtojnë” Kosovën (Video)

Biznes
Shqipëria, e 91-ta në botë për nga importi i armëve

Shqipëria, e 91-ta në botë për nga importi i armëve

Shqipëri
Kosova importuese e gati të gjitha produkteve

Kosova importuese e gati të gjitha produkteve

Të Tjera
Për vetëm një muaj mbi 20 milionë euro të Kosovës shkuan në Serbi

Për vetëm një muaj mbi 20 milionë euro të Kosovës shkuan në Serbi

Të Tjera
KEDS/KESCO shënon rekorde të importit të energjisë elektrike

KEDS/KESCO shënon rekorde të importit të energjisë elektrike

Energjetika
“Trenat” me mallra nga Serbia që nuk ndalen

“Trenat” me mallra nga Serbia që nuk ndalen

Të Tjera
OEK angazhohet për kufizimin e importit të automjeteve të vjetra

OEK angazhohet për kufizimin e importit të automjeteve të vjetra

Të Tjera
Importi “hanë” paranë e gatshme të Kosovës

Importi “hanë” paranë e gatshme të Kosovës

Financa
Kosova ka importuar mallra në vlerë 1.3 miliard euro

Kosova ka importuar mallra në vlerë 1.3 miliard euro

Të Tjera
MSA vazhdon të mos ndikojë në rritjen e eksportit (Video)

MSA vazhdon të mos ndikojë në rritjen e eksportit (Video)

Biznes
Importi i Kosovës nga Serbia 431.7 milionë dollarë, eksporti 24.7 milionë

Importi i Kosovës nga Serbia 431.7 milionë dollarë, eksporti 24.7 milionë

Ekonomi
Bie shkëmbimi tregtar i Maqedonisë me jashtë

Bie shkëmbimi tregtar i Maqedonisë me jashtë

Maqedonia e Veriut