LAJMI I FUNDIT:

Iluzion optik

181 Artikuj

Një iluzion optik zbulon nëse truri juaj po punon nën ose mbi mesataren – a shihni një njeri mes kokrrave të kafesë?

Një iluzion optik zbulon nëse truri juaj po punon nën ose mbi mesataren – a shihni një njeri mes kokrrave të kafesë?

Trend
Keni 18 sekonda kohë – a mund ta gjeni numrin 523 në mesin e numrave 573?

Keni 18 sekonda kohë – a mund ta gjeni numrin 523 në mesin e numrave 573?

Interesante
Figura e parë që e shihni në këtë iluzionin optik zbulon tiparet tuaja sociale

Figura e parë që e shihni në këtë iluzionin optik zbulon tiparet tuaja sociale

Interesante
Aktivizohuni: A mund ta gjeni autobusin në më pak se pesë sekonda?

Aktivizohuni: A mund ta gjeni autobusin në më pak se pesë sekonda?

Trend
A mund ta gjeni fytyrën e fshehur në këtë iluzion optik brenda 9 sekondash?

A mund ta gjeni fytyrën e fshehur në këtë iluzion optik brenda 9 sekondash?

Interesante
Atë që shihni fillimisht në imazh tregon nëse jeni i guximshëm apo kreativ

Atë që shihni fillimisht në imazh tregon nëse jeni i guximshëm apo kreativ

Fun Lajme
Sa trekëndësha mund t’i dalloni brenda këtij imazhi?

Sa trekëndësha mund t’i dalloni brenda këtij imazhi?

Interesante
A mund ta gjeni grabitqarin e fshehur brenda imazhit në më pak se 10 sekonda?

A mund ta gjeni grabitqarin e fshehur brenda imazhit në më pak se 10 sekonda?

Interesante
Disa fotografi që do të na bëjnë të dyshojmë në sytë tanë

Disa fotografi që do të na bëjnë të dyshojmë në sytë tanë

Interesante
A mund ta shihni se cili numër fshihet në këtë imazh?

A mund ta shihni se cili numër fshihet në këtë imazh?

Interesante
A mund ta deshifroni këtë enigmë dhe ta gjeni emrin e fshehur brenda saj?

A mund ta deshifroni këtë enigmë dhe ta gjeni emrin e fshehur brenda saj?

Interesante
A mund ta gjeni fjalën ‘bare’ të fshehur në mesin e fjalës ‘bear’ brenda 10 sekondash?

A mund ta gjeni fjalën ‘bare’ të fshehur në mesin e fjalës ‘bear’ brenda 10 sekondash?

Interesante
Iluzion optik, në mesin e qindra “zeal” a mund ta gjeni fjalën “seal”?

Iluzion optik, në mesin e qindra “zeal” a mund ta gjeni fjalën “seal”?

Interesante
Ju keni sy të ‘mprehtë’ nëse mund të dalloni numrin 725 midis ‘fushës’ me numrat 775 në vetëm 7 sekonda

Ju keni sy të ‘mprehtë’ nëse mund të dalloni numrin 725 midis ‘fushës’ me numrat 775 në vetëm 7 sekonda

Interesante
Çfarë shihni fillimisht në këtë fotografi?

Çfarë shihni fillimisht në këtë fotografi?

Interesante
Vetëm mendjet e shpejta mund t’i dallojnë të 7 artikujt e vendosur gabimisht në këtë imazh

Vetëm mendjet e shpejta mund t’i dallojnë të 7 artikujt e vendosur gabimisht në këtë imazh

Interesante
Sfidojeni veten: keni 60 sekonda për ti gjetur 7 gjësendet e fshehura në këtë imazh

Sfidojeni veten: keni 60 sekonda për ti gjetur 7 gjësendet e fshehura në këtë imazh

Interesante
A mund ta dalloni puma-n e cila po e shikon fshehurazi një dre?

A mund ta dalloni puma-n e cila po e shikon fshehurazi një dre?

Interesante


mob5