LAJMI I FUNDIT:

ICK

120 Artikuj

Folës të nivelit botëror zbarkojnë në Prishtinë për Kampin e Inteligjencës Artificiale “AI Startup”

Folës të nivelit botëror zbarkojnë në Prishtinë për Kampin e Inteligjencës Artificiale “AI Startup”

Teknologji
Prishtina nikoqire e kampit rajonal për Inteligjencë Artificiale “AI Startup”

Prishtina nikoqire e kampit rajonal për Inteligjencë Artificiale “AI Startup”

Teknologji
Prishtina nikoqire e “AI Startup” – Kampit Rajonal të Inteligjencës Artificiale

Prishtina nikoqire e “AI Startup” – Kampit Rajonal të Inteligjencës Artificiale

Të Tjera
​Certifikohen 200 të rinj për teknologji informative, Osmani: Kosova vatër e inovacionit

​Certifikohen 200 të rinj për teknologji informative, Osmani: Kosova vatër e inovacionit

Kosovë
Shteti me konkurueshmërinë më të madhe në fushën e IT-së në rajon, Presidenca dekoron me Medalje të Meritave disa kompani inovative

Shteti me konkurueshmërinë më të madhe në fushën e IT-së në rajon, Presidenca dekoron me Medalje të Meritave disa kompani inovative

Lajme Teknologji
Boost Kosovo shpall fituesit, 100.000 Euro për bizneset nga UNDP Kosovo dhe ICK

Boost Kosovo shpall fituesit, 100.000 Euro për bizneset nga UNDP Kosovo dhe ICK

Marketing
Java Globale e Ndërmarrësisë në Kosovë: Themelimi i Fondit për Inovacion urgjent për ekosistemin e startup-eve

Java Globale e Ndërmarrësisë në Kosovë: Themelimi i Fondit për Inovacion urgjent për ekosistemin e startup-eve

Të Tjera
Nis Java Globale e Ndërmarrësisë në Kosovë

Nis Java Globale e Ndërmarrësisë në Kosovë

Teknologji
Të hënën nis edicioni i 11-të i Javës Globale të Ndërmarrësisë

Të hënën nis edicioni i 11-të i Javës Globale të Ndërmarrësisë

Kosovë
Bajrami: Siguria kibernetike është problem global, të adresohet nga të gjitha qeveritë së bashku

Bajrami: Siguria kibernetike është problem global, të adresohet nga të gjitha qeveritë së bashku

Mirjeta Hajzeraj
Eksperti i sigurisë, Bikliqi: Shumica e bizneseve nuk janë të gatshme të paguajnë që të mbrohen të dhënat

Eksperti i sigurisë, Bikliqi: Shumica e bizneseve nuk janë të gatshme të paguajnë që të mbrohen të dhënat

Mirjeta Hajzeraj
Mbahet konferenca e sigurisë kibernetike “DefendX23”, bëhet thirrje që të mbrohen të dhënat personale

Mbahet konferenca e sigurisë kibernetike “DefendX23”, bëhet thirrje që të mbrohen të dhënat personale

Mirjeta Hajzeraj
UNDP dhe ICK lansojnë “BOOST II” në mbështetje të bizneseve në Kosovë

UNDP dhe ICK lansojnë “BOOST II” në mbështetje të bizneseve në Kosovë

Biznes
150 të rinj mësuan tendencat e reja në industrinë e marketingut dhe punësimit, pjesë e programit #YouthEmpowered nga Coca-Cola HBC dhe ICK

150 të rinj mësuan tendencat e reja në industrinë e marketingut dhe punësimit, pjesë e programit #YouthEmpowered nga Coca-Cola HBC dhe ICK

Coca-Cola HBC
Përmbyllet DevCamp nga USAID Kosovo & ICK – 10 propozime inovative për sistemin e drejtësisë

Përmbyllet DevCamp nga USAID Kosovo & ICK – 10 propozime inovative për sistemin e drejtësisë

Të Tjera
ICK po e përfaqëson Kosovën në programin për ICT dhe Inovacion në Japoni

ICK po e përfaqëson Kosovën në programin për ICT dhe Inovacion në Japoni

Lajme Teknologji
USAID Kosovo dhe ICK hapin aplikimet për programin ‘JusTech 2023’ – gara për zgjidhjet digjitale në sistemin e drejtësisë

USAID Kosovo dhe ICK hapin aplikimet për programin ‘JusTech 2023’ – gara për zgjidhjet digjitale në sistemin e drejtësisë

Të Tjera
Ambasada amerikane në Kosovë nominon platformën Tive me Çmimin e Sekretarit Blinken, për fuqizimin e grave kosovare në teknologji

Ambasada amerikane në Kosovë nominon platformën Tive me Çmimin e Sekretarit Blinken, për fuqizimin e grave kosovare në teknologji

Lajme Teknologji
Teknologjia në një rajon sfidues

Teknologjia në një rajon sfidues

Lajme Teknologji