LAJMI I FUNDIT:

Hotel Dukagjini

11 Artikuj

Unioni i Turizmit të Kosovës vlerësohet me çmimin “Balkan’s Best Tourism Innovations”

Unioni i Turizmit të Kosovës vlerësohet me çmimin “Balkan’s Best Tourism Innovations”

Biznes
Hotel Dukagjini shpërblehet me çmimin “Best Business Tourism” në Bullgari

Hotel Dukagjini shpërblehet me çmimin “Best Business Tourism” në Bullgari

Ekonomi
Këtë të shtunë bëhet hapja madhështore me muzikë e sallës “Panorama” në Hotel Dukagjini

Këtë të shtunë bëhet hapja madhështore me muzikë e sallës “Panorama” në Hotel Dukagjini

Hotel Dukagjini
Rotarianët ftohen të vizitojnë Pejën dhe të shqyrtojnë mundësitë për bashkëpunimin në projekte të përbashkëta

Rotarianët ftohen të vizitojnë Pejën dhe të shqyrtojnë mundësitë për bashkëpunimin në projekte të përbashkëta

Kosovë
Hotel Dukagjini rifillon punën – shijoni ushqimet e pijet e preferuara në zemër të qytetit!

Hotel Dukagjini rifillon punën – shijoni ushqimet e pijet e preferuara në zemër të qytetit!

Marketing
Ti #rriNshpi e Hotel Dukagjini ta sjell ushqimin me ‘free delivery’

Ti #rriNshpi e Hotel Dukagjini ta sjell ushqimin me ‘free delivery’

Marketing
Për tu arritur turizmi i qëndrueshëm në rajonin e Pejës, ka nevojë për përmirësimin e infrastrukturës

Për tu arritur turizmi i qëndrueshëm në rajonin e Pejës, ka nevojë për përmirësimin e infrastrukturës

Blendi Devolli
Edi Rama përmend nikoqirët e takimit të dy qeverive: Faleminderit stafit të Hotel Dukagjini për mikpritjen

Edi Rama përmend nikoqirët e takimit të dy qeverive: Faleminderit stafit të Hotel Dukagjini për mikpritjen

Kosovë
30 vjet histori suksesi të Korporatës “Dukagjini”

30 vjet histori suksesi të Korporatës “Dukagjini”

Biznes
Provoje aventurën dimërore me hotel “Dukagjini”-n

Provoje aventurën dimërore me hotel “Dukagjini”-n

Marketing
Hotel Dukagjini me shumë surpriza për Vitin e Ri (Video)

Hotel Dukagjini me shumë surpriza për Vitin e Ri (Video)

TV / Film