LAJMI I FUNDIT:

Gjykata Kushtetuese e Shqipërisë

55 Artikuj

Dënohet gjyqtari i parë i rrëzuar nga procesi i vetingut në Shqipëri

Dënohet gjyqtari i parë i rrëzuar nga procesi i vetingut në Shqipëri

Shqipëri
Gjykata Kushtetuese pranon pjesërisht kërkesën për shfuqizimin e bordit për vendosjen e çmimit të karburanteve në Shqipëri

Gjykata Kushtetuese pranon pjesërisht kërkesën për shfuqizimin e bordit për vendosjen e çmimit të karburanteve në Shqipëri

Shqipëri
Zgjidhet kryetarja e re e Gjykatës Kushtetuese në Shqipëri

Zgjidhet kryetarja e re e Gjykatës Kushtetuese në Shqipëri

Shqipëri
Gjykata Kushtetuese diskuton sot kërkesën e PD-së për heqjen e mandatit të deputetes Olta Xhaçkës

Gjykata Kushtetuese diskuton sot kërkesën e PD-së për heqjen e mandatit të deputetes Olta Xhaçkës

Shqipëri
Marjana Semini emërohet anëtare e Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë

Marjana Semini emërohet anëtare e Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë

Shqipëri
Gjykata Kushtetuese: Emigrantëve shqiptarë u është cenuar e drejta për të votuar

Gjykata Kushtetuese: Emigrantëve shqiptarë u është cenuar e drejta për të votuar

Shqipëri
Ambasadorja amerikane e ashpër me kundërshtarët e reformës në drejtësi: “Keni mbushur xhepat tuaj dhe të fëmijëve. Mjaft më!”

Ambasadorja amerikane e ashpër me kundërshtarët e reformës në drejtësi: “Keni mbushur xhepat tuaj dhe të fëmijëve. Mjaft më!”

Shqipëri
Gjykata Kushtetuese në Shqipëri me tetë anëtarë, Ilir Toska betohet para presidentit

Gjykata Kushtetuese në Shqipëri me tetë anëtarë, Ilir Toska betohet para presidentit

Shqipëri
Prokuroria e Posaçme kërkon konfiskimin e apartamentit të ish-kreut të Gjykatës Kushtetuese në Shqipëri

Prokuroria e Posaçme kërkon konfiskimin e apartamentit të ish-kreut të Gjykatës Kushtetuese në Shqipëri

Shqipëri
Betohet anëtari i ri i Gjykatës Kushtetuese në Shqipëri

Betohet anëtari i ri i Gjykatës Kushtetuese në Shqipëri

Shqipëri
Gjykata e Lartë e Shqipërisë bëhet me 11 anëtar, Meta dekreton Gentian Medjan

Gjykata e Lartë e Shqipërisë bëhet me 11 anëtar, Meta dekreton Gentian Medjan

Shqipëri
Vendimi kundër shkarkimit të Ilir Metës, SHBA: Kushtetuesja po tregon pavarësi dhe integritet

Vendimi kundër shkarkimit të Ilir Metës, SHBA: Kushtetuesja po tregon pavarësi dhe integritet

Shqipëri
Kushtetuesja merr vendim kundër shkarkimit të Ilir Metës nga posti i presidentit

Kushtetuesja merr vendim kundër shkarkimit të Ilir Metës nga posti i presidentit

Shqipëri
Meta: Kushdo që sulmon demokracinë do të më ketë kundërshtar

Meta: Kushdo që sulmon demokracinë do të më ketë kundërshtar

Shqipëri
Meta firmos kallëzimin penal kundër Kuvendit për falsifikim të provave në çështjen për shkarkimin e tij

Meta firmos kallëzimin penal kundër Kuvendit për falsifikim të provave në çështjen për shkarkimin e tij

Shqipëri
Meta paralajmëron padi: Kuvendi ka bërë falsifikim dokumentesh në përpjekjen për të bindur Kushtetuesen

Meta paralajmëron padi: Kuvendi ka bërë falsifikim dokumentesh në përpjekjen për të bindur Kushtetuesen

Shqipëri
Gjykata Kushtetuese mbyll seancën për Metën, vendimi pritet brenda 30 ditësh

Gjykata Kushtetuese mbyll seancën për Metën, vendimi pritet brenda 30 ditësh

Shqipëri
Kushtetuesja pritet të jap vendimin për presidentin Meta, Dervishaj: Kuvendi ka manipuluar provat

Kushtetuesja pritet të jap vendimin për presidentin Meta, Dervishaj: Kuvendi ka manipuluar provat

Shqipëri
Gjykata Kushtetuese kalon në diskutimin përfundimtar rreth shkarkimit të Metës

Gjykata Kushtetuese kalon në diskutimin përfundimtar rreth shkarkimit të Metës

Shqipëri
Kushtetuesja mblidhet rreth shkarkimit të presidentit, Meta: Ju urojë javë të mbarë

Kushtetuesja mblidhet rreth shkarkimit të presidentit, Meta: Ju urojë javë të mbarë

Shqipëri
Sot rinis gjyqi rreth shkarkimit të Ilir Metës

Sot rinis gjyqi rreth shkarkimit të Ilir Metës

Shqipëri
Ilir Meta thotë se është i gatshëm t’u përgjigjet publikisht pyetjeve të Kushtetueses

Ilir Meta thotë se është i gatshëm t’u përgjigjet publikisht pyetjeve të Kushtetueses

Shqipëri
Gjykata Kushtetuese shtyn përsëri seancën rreth shkarkimit të Ilir Metës

Gjykata Kushtetuese shtyn përsëri seancën rreth shkarkimit të Ilir Metës

Shqipëri
Gjykata Kushtetuese sot vendos rreth shkarkimit të Ilir Metës

Gjykata Kushtetuese sot vendos rreth shkarkimit të Ilir Metës

Shqipëri