LAJMI I FUNDIT:

Frymëmarrja

78 Artikuj

Ushtrim qetësues i frymëmarrjes për gjumë të mirë

Ushtrim qetësues i frymëmarrjes për gjumë të mirë

Meditim
Frymëmarrja, një alternativë për trajtimin e depresionit

Frymëmarrja, një alternativë për trajtimin e depresionit

Psikologji
Me gjuhë prekni qiellzën dhe merrni frymë 60 sekonda: Shikoni se çfarë do të ndodhë me organizmin tuaj!

Me gjuhë prekni qiellzën dhe merrni frymë 60 sekonda: Shikoni se çfarë do të ndodhë me organizmin tuaj!

Të tjera
Ftohja virusale duhet të kurohet për të paktën shtatë ditë: Përndryshe, mund të shfaqen komplikime dhe sëmundje më të rënda

Ftohja virusale duhet të kurohet për të paktën shtatë ditë: Përndryshe, mund të shfaqen komplikime dhe sëmundje më të rënda

Këshilla mjekësore
Gjashtë metoda për ta ulur shtypjen e gjakut më shpejt dhe më thjesht

Gjashtë metoda për ta ulur shtypjen e gjakut më shpejt dhe më thjesht

Këshilla mjekësore
Dhjetë mënyra natyrale për ta reduktuar ankthin

Dhjetë mënyra natyrale për ta reduktuar ankthin

Këshilla mjekësore
Çfarë është ‘Frymëmarrja e Hënës’ që thonë se ndihmon me pagjumësinë

Çfarë është ‘Frymëmarrja e Hënës’ që thonë se ndihmon me pagjumësinë

Të tjera
Teknikë e thjeshtë e frymëmarrjes që e eliminon stresin

Teknikë e thjeshtë e frymëmarrjes që e eliminon stresin

Të tjera
Infermierja paralajmëron për ushqimin me rrezik të lartë mbytjeje për fëmijët, për të cilin nuk flitet sa duhet

Infermierja paralajmëron për ushqimin me rrezik të lartë mbytjeje për fëmijët, për të cilin nuk flitet sa duhet

Këshilla për prindër
Një teknikë e thjeshtë zvogëlon ankthin dhe stresin, por ju ndihmon edhe të flini më shpejt

Një teknikë e thjeshtë zvogëlon ankthin dhe stresin, por ju ndihmon edhe të flini më shpejt

Këshilla Lifestyle
Një truk njësekondësh ju qetëson menjëherë: Një neuroshkencëtar shpjegon se si frymëmarrja e dyfishtë funksionon në stres

Një truk njësekondësh ju qetëson menjëherë: Një neuroshkencëtar shpjegon se si frymëmarrja e dyfishtë funksionon në stres

Të tjera
Si ndikon mënyra si merrni frymë te kujtesa

Si ndikon mënyra si merrni frymë te kujtesa

Shëndetësi Lajme
Ushtrimet e frymëmarrjes për lindje të lehtë

Ushtrimet e frymëmarrjes për lindje të lehtë

Shtatzëna
Nëse zemra juaj është e thyer, bëni një ushtrim për disa minuta

Nëse zemra juaj është e thyer, bëni një ushtrim për disa minuta

Këshilla dhe arsye
Katër gjëra që të gjithë i përjetojnë – mjekët tregojnë se çfarë ndodh saktësisht në çastet vdekjes

Katër gjëra që të gjithë i përjetojnë – mjekët tregojnë se çfarë ndodh saktësisht në çastet vdekjes

Psikologji
Nëse bën një frymëmarrje të thellë, çliron tensionin në bark

Nëse bën një frymëmarrje të thellë, çliron tensionin në bark

Të tjera
Në vithet tuaja gjendet “muskuli i shpirtit” dhe ai është burim i frikës dhe i vuajtjeve. Ja si ta relaksoni

Në vithet tuaja gjendet “muskuli i shpirtit” dhe ai është burim i frikës dhe i vuajtjeve. Ja si ta relaksoni

Të tjera
Sëmundjen e rrezikshme të mushkërive e zbulojnë ndryshimet në gishta, kolla…

Sëmundjen e rrezikshme të mushkërive e zbulojnë ndryshimet në gishta, kolla…

Këshilla mjekësore
Reagimi i organizmit ndaj të ftohtit

Reagimi i organizmit ndaj të ftohtit

Të tjera
Si të kuptoni se frymëmarrja e foshnjës dhe fëmijës tuaj është e keqe: Mjekja paralajmëron për këto gjëra

Si të kuptoni se frymëmarrja e foshnjës dhe fëmijës tuaj është e keqe: Mjekja paralajmëron për këto gjëra

Këshilla mjekësore
Pse ju merret fryma edhe nëse ngjisni vetëm dy shkallë: A është shenjë e një problemi shëndetësor?

Pse ju merret fryma edhe nëse ngjisni vetëm dy shkallë: A është shenjë e një problemi shëndetësor?

Këshilla mjekësore
Kolliteni vazhdimisht dhe lehtë ju ndalet fryma? Me këto ushtrime të frymëmarrjes rrisni kapacitetin e mushkërive

Kolliteni vazhdimisht dhe lehtë ju ndalet fryma? Me këto ushtrime të frymëmarrjes rrisni kapacitetin e mushkërive

Këshilla mjekësore
Nuk ju dhemb qafa për shkak të jastëkut, por për shkak të frymëmarrjes së gabuar

Nuk ju dhemb qafa për shkak të jastëkut, por për shkak të frymëmarrjes së gabuar

Këshilla mjekësore
A keni menduar ndonjëherë për këtë? A e dini se çfarë ndodh me ju nëse merrni frymë me gojë, jo me hundë?

A keni menduar ndonjëherë për këtë? A e dini se çfarë ndodh me ju nëse merrni frymë me gojë, jo me hundë?

Këshilla mjekësore