LAJMI I FUNDIT:
Fluidi

Fluidi

88 Artikuj

Info

Fluidi Corporation është kompani e prodhimit të lëngjeve të gazuara dhe të pagazuara e cila operon që nga viti 1994. Tani Fluidi ka produkte si RC Cola, Jaffa Champion, Jaffa Champion Plus, Red Rain, Double Force, Extra Fluidi

“Fluidi” depërton edhe në tregun aziatik

“Fluidi” depërton edhe në tregun aziatik

Fluidi
Kjo është arsyeja pse janë konkurrentë edhe në tregjet perëndimore: Shihni se si prodhohen pijet në Kosovë (Video)

Kjo është arsyeja pse janë konkurrentë edhe në tregjet perëndimore: Shihni se si prodhohen pijet në Kosovë (Video)

Fluidi
Cila shije na pret gjithmonë e para në tryezat tona?

Cila shije na pret gjithmonë e para në tryezat tona?

Fluidi
Kelmendi: Prodhuesit krijues kryesor të vendeve të reja të punës

Kelmendi: Prodhuesit krijues kryesor të vendeve të reja të punës

Fluidi
RC Cola – shije relaksuese

RC Cola – shije relaksuese

Fluidi
Shoqëruese e tryezës suaj

Shoqëruese e tryezës suaj

Fluidi
Ja se cila shije nuk duhet ti mungojë shtëpisë suaj

Ja se cila shije nuk duhet ti mungojë shtëpisë suaj

Fluidi
Urime Viti i Ri 2017

Urime Viti i Ri 2017

Fluidi
Ide për një dhuratë të bukur

Ide për një dhuratë të bukur

Fluidi
Periudha e festave, periudha më e bukur e vitit me Fluidin

Periudha e festave, periudha më e bukur e vitit me Fluidin

Fluidi
Për t‘mirë, e teprojna – FLUIDI

Për t‘mirë, e teprojna – FLUIDI

Fluidi
Fluidi zgjon ngrohtësinë e festave

Fluidi zgjon ngrohtësinë e festave

Fluidi
Jaffa Champion dredhëz

Jaffa Champion dredhëz

Fluidi
Rc Cola është shija e duhur

Rc Cola është shija e duhur

Fluidi
Produkti i parë dhe i vetëm kosovar në Suedi: “Jaffa Champion”, tani edhe në MatHem!

Produkti i parë dhe i vetëm kosovar në Suedi: “Jaffa Champion”, tani edhe në MatHem!

Fluidi
Jaffa Champion mollë, tjetër pije kampionësh nga FLUIDI (Foto)

Jaffa Champion mollë, tjetër pije kampionësh nga FLUIDI (Foto)

Fluidi