0Shares

Rc Cola në Kosovë ofron një familje të madhe të pijeve për përdorim individual apo grupor siç mund të jenë famija apo rrethi juaj.

Një varitet i brendeve dhe produkteve duke filluar nga pijet e natyrës tek ato energjike, pije premium e deri të Ccola klasike, për secilin prej jush. Vëmendja jonë sot do të përqendrohet të brendi Rc Cola, brend që prodhohet tash e mbi 100 vite. Brend botëror që është zgjidhja e miliona njerëzve nëpër botë.

Rc Cola Neo është një shije tjetër, e përbëre nga natyra. Stevia është karakteristikë e kësaj shije. Një balancim i mrekullueshëm për të gjithë ata që duan të ndihen të shëndetshëm.

Ju preferojmë që të shtoni në tryezë tuaj shijen e mrekullueshme të Rc Coles, shije e mrekullueshme për ju.

Kompania Fluidi, sot e disa dekada prodhon me dashuri këto brende amerikane

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)