0Shares

Ajo çfarë konsumojmë në baza ditore është shumë e rëndësishme të jetë e shijshme, por mbi të gjitha të jetë e shëndetshme, e për të plotësuar këto dy kritere, pijet patjetër duhet të prodhohen duke respektuar standardet më të larta të prodhimit.

Kompania“Fluidi” që prodhon lëngjet Jaffa Champion, pijen energjike Red Rain, si edhe është e licencuar nga kompania amerikane “Royal Crown Cola International”, për prodhimin e pijes RC Cola dhe shijet tjera të brendit RC.

Produktet e kompanisë Fluidi, përveç që janë shumë prezente në tregun e Kosovës, Shqipërisë e Maqedonisë, ato gjinden edhe në tregjet e shteteve perëndimore si: Gjermania, Zvicra, Austria, Italia, Suedia e shtete tjera evropiane.

Si rezultat i punës me standarde dhe cilësi shumë të larta, FLUIDI ka arritur që në fillim të vitit 2007 të certifikohet me standardet HACCP dhe ISO 9001:2000. Po ashtu, ka implementuar dhe është certifikuar me këto standarde të cilësisë: ISO 22000:2007 ATS, IFS standard edhe Hallall Standard. Kliko KËTU për të parë certifikimet.

Por, certifikimin më të mirë për prodhimet e Fluidi, e bëjnë konsumatorët e shumë të pijeve Jaffa Champion, pijeve të shumta nga brendi amerikan RC Cola, si edhe pijeve energjike Red Rain.

Ne i falënderojmë shumë të gjithë konsumatorët tanë dhe ju premtojmë që Fluidi gjithnjë do të jetë në hap me zhvillimet e fundit teknologjike, në mënyrë që të ofrojë gjithmonë produkte me plotë shije, të cilësisë maksimale edhe shumë të shëndetshme.

Në videon e mëposhtme keni mundësi të shihni se si duken fabrikat ku prodhohen pijet e ndryshme të kompanisë Fluidi, si edhe në çfarë kushte të shkëlqyera punojnë mbi 230 punëtorët tanë:

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)