LAJMI I FUNDIT:

Fëmijët

1048 Artikuj

Babai dhe fëmija po shijonin argëtimin mes veti – por, shikoni reagimin e vogëlushit kur u shfaq nëna

Babai dhe fëmija po shijonin argëtimin mes veti – por, shikoni reagimin e vogëlushit kur u shfaq nëna

Fun Lajme
Ekziston mënyra që fëmijët t’i bindni t’i duan perimet

Ekziston mënyra që fëmijët t’i bindni t’i duan perimet

Fëmija juaj
Kim Kardashian u bën fëmijëve çdo vit të njëjtën dhuratë për ditëlindje

Kim Kardashian u bën fëmijëve çdo vit të njëjtën dhuratë për ditëlindje

Psikoprofil
Në vend që të kërcënoni fëmijët – shpjegoni pasojat

Në vend që të kërcënoni fëmijët – shpjegoni pasojat

Këshilla për prindër
Vëllezër dhe motra, një histori miqësie dhe armiqësie

Vëllezër dhe motra, një histori miqësie dhe armiqësie

Fëmija juaj
Alexa së shpejti mund të jetë në gjendje të krijojë “përralla para gjumit” për fëmijët – duke përdorur Inteligjencën Artificiale

Alexa së shpejti mund të jetë në gjendje të krijojë “përralla para gjumit” për fëmijët – duke përdorur Inteligjencën Artificiale

Lajme Teknologji
RMV: Regjistrimi në klasë të parë i mundshëm vetëm në komunën ku banon fëmija

RMV: Regjistrimi në klasë të parë i mundshëm vetëm në komunën ku banon fëmija

Maqedonia e Veriut
Shprehitë e këqija që fëmijët zakonisht i marrin nga prindërit e tyre

Shprehitë e këqija që fëmijët zakonisht i marrin nga prindërit e tyre

Prindër dhe fëmijë
Rripi lidhës për fëmijët mund të ndikojë negativisht në zhvillimin e tyre

Rripi lidhës për fëmijët mund të ndikojë negativisht në zhvillimin e tyre

Prindër dhe fëmijë
Si ta ndihmoni fëmijën tuaj të përqendrohet më mirë

Si ta ndihmoni fëmijën tuaj të përqendrohet më mirë

Këshilla për prindër
Lumturia e djaloshit do t’ju shkrijë së qeshuri

Lumturia e djaloshit do t’ju shkrijë së qeshuri

Fun Lajme
Pse Kate Middleton ulet kur flet me fëmijët: Ky nuk është një rregull mbretëror, por një truk prindëror

Pse Kate Middleton ulet kur flet me fëmijët: Ky nuk është një rregull mbretëror, por një truk prindëror

Moda
Një nënë e re që solli në jetë trenjakë tregoi se si dukej barku i saj në fund të shtatzënisë

Një nënë e re që solli në jetë trenjakë tregoi se si dukej barku i saj në fund të shtatzënisë

Interesante
Nëna ia ruajti kokën djalit për t’ia bërë flokët më të trashë, mendimet e njerëzve janë të ndarë

Nëna ia ruajti kokën djalit për t’ia bërë flokët më të trashë, mendimet e njerëzve janë të ndarë

Fun Lajme
Shkencëtarët konstatojnë: Fëmijët të cilët rregullisht hanë jogurt kanë më pak shanse t’u shfaqet ekzema

Shkencëtarët konstatojnë: Fëmijët të cilët rregullisht hanë jogurt kanë më pak shanse t’u shfaqet ekzema

Shëndetësi Lajme
Ndotja e ajrit vret më shumë se 1,200 fëmijë në vit në Evropë – thuhet në një raport

Ndotja e ajrit vret më shumë se 1,200 fëmijë në vit në Evropë – thuhet në një raport

Evropa
Në Maqedoninë e Veriut, përfshirja në edukim parashkollor ngelet e mangët dhe larg standardeve të BE-së

Në Maqedoninë e Veriut, përfshirja në edukim parashkollor ngelet e mangët dhe larg standardeve të BE-së

Maqedonia e Veriut
Policja tregon se çfarë gjërash kurrë nuk duhet t’i blini fëmijës tuaj

Policja tregon se çfarë gjërash kurrë nuk duhet t’i blini fëmijës tuaj

Interesante
Dëshironi që fëmija juaj të mos ketë alergji? Merrni një kafshë shtëpiake gjatë shtatzënisë

Dëshironi që fëmija juaj të mos ketë alergji? Merrni një kafshë shtëpiake gjatë shtatzënisë

Shtatzëna
Pediatrit shpjegojnë përse është mirë që fëmija të luajë me ushqimin ndërsa ha

Pediatrit shpjegojnë përse është mirë që fëmija të luajë me ushqimin ndërsa ha

Këshilla për prindër
Nëna e la fëmijën vetëm me macen – ajo gjeti një pamje të pazakontë kur hyri në dhomë

Nëna e la fëmijën vetëm me macen – ajo gjeti një pamje të pazakontë kur hyri në dhomë

Fun Lajme
Çdo mëngjes, pesëvjeçari i thotë motrës së tij se është e bukur

Çdo mëngjes, pesëvjeçari i thotë motrës së tij se është e bukur

Fun Lajme
Fëmija dënohet dhe shpërblehet në të njëjtën mënyrë: Psikologët zbulojnë se si të mos gaboni në edukimin e tyre!

Fëmija dënohet dhe shpërblehet në të njëjtën mënyrë: Psikologët zbulojnë se si të mos gaboni në edukimin e tyre!

Këshilla për prindër
Rastet kur fëmijët bënë të qeshin mësuesit dhe prindërit me përgjigjet në provime dhe detyra

Rastet kur fëmijët bënë të qeshin mësuesit dhe prindërit me përgjigjet në provime dhe detyra

Fun Lajme