LAJMI I FUNDIT:

Fatmir Sejdiu

122 Artikuj

Marrin pjesë 355 delegatë nga 38 degë të partisë – Mustafa tregon detajet e Kuvendit Zgjedhor të LDK-së

Marrin pjesë 355 delegatë nga 38 degë të partisë – Mustafa tregon detajet e Kuvendit Zgjedhor të LDK-së

Kosovë
Dy ditë nga kuvendi zgjedhor, LDK mbledh kryesinë

Dy ditë nga kuvendi zgjedhor, LDK mbledh kryesinë

Kosovë
Fatmir Sejdiu tregon vijat e kuqe për koalicione parazgjedhore

Fatmir Sejdiu tregon vijat e kuqe për koalicione parazgjedhore

Kosovë
Sejdiu konfirmon kandidaturën: Edhe në vitin 2015 desha të kandidoj për kryetar të LDK-së

Sejdiu konfirmon kandidaturën: Edhe në vitin 2015 desha të kandidoj për kryetar të LDK-së

Kosovë
Sejdiu nuk fsheh ambicien për kreun e partisë: Kam çka t’i jap LDK-së e Kosovës

Sejdiu nuk fsheh ambicien për kreun e partisë: Kam çka t’i jap LDK-së e Kosovës

Politikë
Fatmir Sejdiu: LDK i duhet më shumë se kurrë në udhëheqje vendit tonë

Fatmir Sejdiu: LDK i duhet më shumë se kurrë në udhëheqje vendit tonë

Politikë
Edhe ish-presidenti kroat Stipe Mesiç në Kosovë

Edhe ish-presidenti kroat Stipe Mesiç në Kosovë

Kosovë
​Albright merr pjesë në koncertin e Filharmonisë së Kosovës

​Albright merr pjesë në koncertin e Filharmonisë së Kosovës

Kosovë
Në konferencën rajonale u kërkua që Serbia të kërkojë falje për krimet e kryera në Kosovë

Në konferencën rajonale u kërkua që Serbia të kërkojë falje për krimet e kryera në Kosovë

Kosovë
Sejdiu e quan të tmerrshme se si LDK i pat ‘hangër’ fjalët e veta për koalicion me PDK-në

Sejdiu e quan të tmerrshme se si LDK i pat ‘hangër’ fjalët e veta për koalicion me PDK-në

Politikë
Zgjedhjet në LDK, kush do të jenë kandidatët për kryetar?

Zgjedhjet në LDK, kush do të jenë kandidatët për kryetar?

Kosovë
Haziri, Sejdiu, Shala dhe Veliu, kandidatët kryesorë për kryetar të LDK-së

Haziri, Sejdiu, Shala dhe Veliu, kandidatët kryesorë për kryetar të LDK-së

Politikë
Sejdiu: Isa Mustafën e ndihmuan partitë tjera, kur erdhi në krye të LDK-së (Video)

Sejdiu: Isa Mustafën e ndihmuan partitë tjera, kur erdhi në krye të LDK-së (Video)

Kosovë
Sejdiu: Po kam presion të madh për të kandiduar për kryetar të LDK-së (Video)

Sejdiu: Po kam presion të madh për të kandiduar për kryetar të LDK-së (Video)

Kosovë
Sejdiu: Isa Mustafa bëri ndëshkime në parti, njerëzit e LDK-së kishin frikë të më flisnin (Video)

Sejdiu: Isa Mustafa bëri ndëshkime në parti, njerëzit e LDK-së kishin frikë të më flisnin (Video)

Kosovë
Fatmir Sejdiu: Procesi zgjedhor në LDK nuk ka nisur mbarë (Video)

Fatmir Sejdiu: Procesi zgjedhor në LDK nuk ka nisur mbarë (Video)

Kosovë
Vëllezërit Geci e përkrahin Fatmir Sejdiun për kryetar të LDK-së

Vëllezërit Geci e përkrahin Fatmir Sejdiun për kryetar të LDK-së

Kosovë
Sejdiu: Në 21 vjetorin e ‘Epopesë së UÇK-së’, iku njeriu që iu mbushën sytë lot kur ia prezantova tmerrin ndaj familjes Jashari

Sejdiu: Në 21 vjetorin e ‘Epopesë së UÇK-së’, iku njeriu që iu mbushën sytë lot kur ia prezantova tmerrin ndaj familjes Jashari

Kosovë
Sejdiu: Kujdes me “korrigjimin e kufijve” dhe Serbinë!

Sejdiu: Kujdes me “korrigjimin e kufijve” dhe Serbinë!

Kosovë
Sejdiu: Integriteti territorial i Kosovës është i garantuar

Sejdiu: Integriteti territorial i Kosovës është i garantuar

Kosovë
Sejdiu: S’kam menduar që do të ketë tërheqje të njohjeve

Sejdiu: S’kam menduar që do të ketë tërheqje të njohjeve

Kosovë
Ish-presidenti Sejdiu: Menduam ta shpallim Pavarësinë me 28 Nëntor të vitit 2007 (Video)

Ish-presidenti Sejdiu: Menduam ta shpallim Pavarësinë me 28 Nëntor të vitit 2007 (Video)

Kosovë
Sejdiu: Kontributi i Idriz Ajetit në lëvizjen e madhe për liri është po aq i madh sa kontributi në albanologji

Sejdiu: Kontributi i Idriz Ajetit në lëvizjen e madhe për liri është po aq i madh sa kontributi në albanologji

Kosovë
13 vite më parë Fatmir Sejdiu u zgjedh president i Kosovës

13 vite më parë Fatmir Sejdiu u zgjedh president i Kosovës

Kosovë