Edmond Azemi

Edmond Azemi

Nr. 4
Ditëlindja: 19 shtator 1980
Vendlindja: Doboj, Bosnje dhe Hercegovina
Shtetësia: kosovar
Gjatësia : 200
Pesha: 95

22 Artikuj