Duda Balje

Duda Balje

Duda Balje është deputete e Kuvendit të Kosovës nga grupi multientik.

Ajo i përket minoritet boshnjak dhe për shumë legjislatura ka qenë zëri përfaqësues i komunitetit të boshnjakëve në parlament.

Është e lindur më 16 tetor të vitit 1977 dhe ka mbaruar studimet për ekonomi. Ajo është e martuar dhe ka tre fëmijë.

157 Artikuj