LAJMI I FUNDIT:

Danimarka

379 Artikuj

Zelensky: Aeroplanët luftarak F-16 do të arrijnë shpejtë në Ukrainë nga Danimarka

Zelensky: Aeroplanët luftarak F-16 do të arrijnë shpejtë në Ukrainë nga Danimarka

Evropa
Danimarka do të dërgojë në Burgun e Gjilanit të burgosurit e dënuar me dëbim

Danimarka do të dërgojë në Burgun e Gjilanit të burgosurit e dënuar me dëbim

Siguri
Sekreti i të qenit vendi i dytë më i lumtur në botë

Sekreti i të qenit vendi i dytë më i lumtur në botë

Opinione
Qeli me qira: Shqetësime për respektimin e të drejtave të të burgosurve në Kosovë

Qeli me qira: Shqetësime për respektimin e të drejtave të të burgosurve në Kosovë

Kosovë
Tani sjell grupe nga Danimarka, danezja e dashuruar me Pogradecin që në vitin 1995

Tani sjell grupe nga Danimarka, danezja e dashuruar me Pogradecin që në vitin 1995

Shqipëri
Parlamenti danez kundërshton propozimin për njohjen e shtetit palestinez

Parlamenti danez kundërshton propozimin për njohjen e shtetit palestinez

Evropa
Grupi i parë i pilotëve ukrainas diplomohet në trajnimin amerikan për F-16

Grupi i parë i pilotëve ukrainas diplomohet në trajnimin amerikan për F-16

Nga Bota
Zjarr në ndërtesën e kompanisë më të madhe evropiane Novo Nordisk

Zjarr në ndërtesën e kompanisë më të madhe evropiane Novo Nordisk

Evropa
PDK refuzon sërish ta votojë ujdinë për burgjet me Danimarkën

PDK refuzon sërish ta votojë ujdinë për burgjet me Danimarkën

Kosovë
Haliti: Marrëveshja me Danimarkën nuk është pritur mirë nga shoqëria civile

Haliti: Marrëveshja me Danimarkën nuk është pritur mirë nga shoqëria civile

Kosovë
Bajrami del kundër marrëveshjes me Danimarkën: Dështuan të sjellin investime, po tentojnë të sjellin të burgosur

Bajrami del kundër marrëveshjes me Danimarkën: Dështuan të sjellin investime, po tentojnë të sjellin të burgosur

Drejtësi
Qeveria e Kosovës miraton marrëveshjen me Danimarkën – burgu i Gjilanit do të përdoret për të burgosurit danezë

Qeveria e Kosovës miraton marrëveshjen me Danimarkën – burgu i Gjilanit do të përdoret për të burgosurit danezë

Kosovë
Këto janë vendet ku TikTok tashmë është i ndaluar – dhe nuk janë pak

Këto janë vendet ku TikTok tashmë është i ndaluar – dhe nuk janë pak

Aplikacione
“400 vjet trashëgimi kulturore daneze në flakë” – një zjarr përfshin një nga ndërtesat më të vjetra të Kopenhagës

“400 vjet trashëgimi kulturore daneze në flakë” – një zjarr përfshin një nga ndërtesat më të vjetra të Kopenhagës

Evropa
Ky është vendi i parë evropian që do t’iu dërgojë paralajmërime shoferëve se afër tyre ka ndodhur një aksident

Ky është vendi i parë evropian që do t’iu dërgojë paralajmërime shoferëve se afër tyre ka ndodhur një aksident

Auto Lajme
Danimarka fton gratë e vendit për të kryer shërbimin ushtarak në përpjekje për të shmangur luftën me Rusinë

Danimarka fton gratë e vendit për të kryer shërbimin ushtarak në përpjekje për të shmangur luftën me Rusinë

Evropa
Cilat janë vendet më të mira evropiane për gratë që të ndërtojnë karrierë

Cilat janë vendet më të mira evropiane për gratë që të ndërtojnë karrierë

Evropa
Cilat vende kanë normat më të larta dhe më të ulëta të inflacionit? ​

Cilat vende kanë normat më të larta dhe më të ulëta të inflacionit? ​

Botë
Zelensky zbulon videon e stërvitjes së pilotëve ukrainas me aeroplanët F-16 në Danimarkë

Zelensky zbulon videon e stërvitjes së pilotëve ukrainas me aeroplanët F-16 në Danimarkë

Nga Bota
Danezi shënon rekord botëror për numrin më të madh të fijeve të çibritit të vendosura në hundë

Danezi shënon rekord botëror për numrin më të madh të fijeve të çibritit të vendosura në hundë

Interesante
Kryeministrja Frederiksen jep lajmin e madh: Danimarka do t’i dhurojë të gjithë artilerinë Ukrainës

Kryeministrja Frederiksen jep lajmin e madh: Danimarka do t’i dhurojë të gjithë artilerinë Ukrainës

Nga Bota
Ministri i Danimarkës jep detaje për ndërtimin e një burgu në Gjilan me standarde daneze, do të sillen 300 të burgosur

Ministri i Danimarkës jep detaje për ndërtimin e një burgu në Gjilan me standarde daneze, do të sillen 300 të burgosur

Kosovë
Punëtorët e cilave vende kanë taksat më të ulëta në pagë në Evropë – në cilin grup hyjnë taksapaguesit nga Kosova

Punëtorët e cilave vende kanë taksat më të ulëta në pagë në Evropë – në cilin grup hyjnë taksapaguesit nga Kosova

Botë
Ky është vendi me internetin më të shpejtë në botë, por ku renditet Kosova?

Ky është vendi me internetin më të shpejtë në botë, por ku renditet Kosova?

Lajme Teknologji