LAJMI I FUNDIT:

Daniel Serwer

171 Artikuj

Serwer: Asociacioni, paralel me njohjen e Kosovës nga Serbia

Serwer: Asociacioni, paralel me njohjen e Kosovës nga Serbia

Kosovë
Serwer: Kosova të krijojë Asociacionin në këmbim të njohjes dhe një Asociacioni për shqiptarët në Serbi

Serwer: Kosova të krijojë Asociacionin në këmbim të njohjes dhe një Asociacioni për shqiptarët në Serbi

Politikë
Serwer: Kosovës nuk i është dhënë status i barabartë, propozimi për “Ballkanin e Hapur” nuk duhet të merret parasysh

Serwer: Kosovës nuk i është dhënë status i barabartë, propozimi për “Ballkanin e Hapur” nuk duhet të merret parasysh

Kosovë
Serwer: Rusia po kryen krime kundër njerëzimit çdo ditë, Vuçiq është një kameleon politik

Serwer: Rusia po kryen krime kundër njerëzimit çdo ditë, Vuçiq është një kameleon politik

Ballkan
Serwer: Grenell mund të lëvizë kah të dojë

Serwer: Grenell mund të lëvizë kah të dojë

Politikë
Kërkon prova se Grenell paguhet nga Serbia për lobim, Serwer: Do t’i dërgoj në Departament të Drejtësisë

Kërkon prova se Grenell paguhet nga Serbia për lobim, Serwer: Do t’i dërgoj në Departament të Drejtësisë

Ballkan
Çfarë do të thotë kthimi i Christopher Hill në Ballkan?

Çfarë do të thotë kthimi i Christopher Hill në Ballkan?

Ballkan
Marrëveshja për targat, Serwer: Serbia u tërhoq, Kosova bëri një hap modest drejt Perëndimit

Marrëveshja për targat, Serwer: Serbia u tërhoq, Kosova bëri një hap modest drejt Perëndimit

Kosovë
Bugajski: Mungesa e strategjisë së BE-së për zgjerim, mund të çojë në konflikte të reja në Ballkan

Bugajski: Mungesa e strategjisë së BE-së për zgjerim, mund të çojë në konflikte të reja në Ballkan

Kosovë
Historiani nga SHBA-ja: Dobësimi i garancisë amerikane për sigurinë e Kosovës do të nxisë bashkim me Shqipërinë

Historiani nga SHBA-ja: Dobësimi i garancisë amerikane për sigurinë e Kosovës do të nxisë bashkim me Shqipërinë

Kosovë
Serwer: Vuçiq dëshiron 15 për qind të territorit të Kosovës

Serwer: Vuçiq dëshiron 15 për qind të territorit të Kosovës

Kosovë
Serwer: Marrëveshja Kosovë – Serbi arrihet brenda disa muajsh

Serwer: Marrëveshja Kosovë – Serbi arrihet brenda disa muajsh

Kosovë
Serwer: SHBA-të do të bëjnë trysni ndaj Sofjes për ta debllokuar rrugën e Maqedonisë drejt BE-së

Serwer: SHBA-të do të bëjnë trysni ndaj Sofjes për ta debllokuar rrugën e Maqedonisë drejt BE-së

Maqedonia e Veriut
Serwer: Jam skeptik se do të ndodhë njohja reciproke mes Kosovës dhe Serbisë

Serwer: Jam skeptik se do të ndodhë njohja reciproke mes Kosovës dhe Serbisë

Kosovë
Serwer: Serbia mund të paditet për gjenocid në Kosovë

Serwer: Serbia mund të paditet për gjenocid në Kosovë

Drejtësi
Serwer: Serbia që sot do të njihte Kosovën në këmbim të anëtarësimit në BE, por po pret më shumë përfitime

Serwer: Serbia që sot do të njihte Kosovën në këmbim të anëtarësimit në BE, por po pret më shumë përfitime

Kosovë
Ekspertët ndërkombëtarë, Phillips dhe Serwer: Greqia me shumë gjasa do ta njohë pavarësinë e Kosovës

Ekspertët ndërkombëtarë, Phillips dhe Serwer: Greqia me shumë gjasa do ta njohë pavarësinë e Kosovës

Kosovë
Serwer thotë se  SHBA duhet ta bindë Rusinë për anëtarësimin e Kosovës në OKB

Serwer thotë se SHBA duhet ta bindë Rusinë për anëtarësimin e Kosovës në OKB

Kosovë
Serwer: Vuçiq po përpiqet të krijojë Serbinë e Madhe të Milosheviqit dhe Dobrica Çosiqit

Serwer: Vuçiq po përpiqet të krijojë Serbinë e Madhe të Milosheviqit dhe Dobrica Çosiqit

Kosovë
Serwer: Ambasada e Kosovës të mos vendoset në Jerusalem – gjëja kryesore është njohja nga Izraeli

Serwer: Ambasada e Kosovës të mos vendoset në Jerusalem – gjëja kryesore është njohja nga Izraeli

Kosovë
Analistët ndërkombëtarë shohin lëvizje të pozicioneve amerikane për dialogun Kosovë-Serbi

Analistët ndërkombëtarë shohin lëvizje të pozicioneve amerikane për dialogun Kosovë-Serbi

Kosovë
Analistët Weber dhe Serwer: SHBA dhe BE t’i japin fund problemit Kosovë-Serbi

Analistët Weber dhe Serwer: SHBA dhe BE t’i japin fund problemit Kosovë-Serbi

Kosovë
Serwer: Vuçiq do ta njihte Kosovën nëse Serbia do të anëtarësohej në BE

Serwer: Vuçiq do ta njihte Kosovën nëse Serbia do të anëtarësohej në BE

Kosovë
Richard Caplan dhe Daniel Serwer komentojnë përfshirjen e mundshme të Albright në dialogun Kosovë-Serbi

Richard Caplan dhe Daniel Serwer komentojnë përfshirjen e mundshme të Albright në dialogun Kosovë-Serbi

Kosovë