LAJMI I FUNDIT:
Ciao Berto

Ciao Berto

69 Artikuj

Info

Showroomi i parë në Republikën e Kosovës, me mobilet më trendi në rajon. Klientëve prej 20 vitesh ju kanë dhuruar eksperiencën e të mobiluarit.

Dhurata jote në Ciao Berto

Dhurata jote në Ciao Berto

Ciao Berto
Festë e madhe në Ciao Berto me zbritje të mëdha!

Festë e madhe në Ciao Berto me zbritje të mëdha!

Ciao Berto
Ciao Berto mobilon shtëpinë më të njohur në Kosovë, Big Brother VIP Kosova

Ciao Berto mobilon shtëpinë më të njohur në Kosovë, Big Brother VIP Kosova

Ciao Berto
26 Vjet Ciao Berto – festojmë bashkë me shumë dhurata!

26 Vjet Ciao Berto – festojmë bashkë me shumë dhurata!

Ciao Berto
Golden Week në Ciao Berto – kuzhina për shije të arta

Golden Week në Ciao Berto – kuzhina për shije të arta

Ciao Berto
Oferta të arta në Ciao Berto – zbritje deri në 50% për Golden Week

Oferta të arta në Ciao Berto – zbritje deri në 50% për Golden Week

Ciao Berto
Vendi që t’bënë të ndihesh VIP – shtëpia më e madhe në vend e mobiluar nga Ciao Berto

Vendi që t’bënë të ndihesh VIP – shtëpia më e madhe në vend e mobiluar nga Ciao Berto

Ciao Berto
Kuzhina vendi i momenteve FRANKE

Kuzhina vendi i momenteve FRANKE

Ciao Berto
Brendi italian i dyshekëve, Magniflex – për një gjumë, si me t’përkund!

Brendi italian i dyshekëve, Magniflex – për një gjumë, si me t’përkund!

Ciao Berto
Ciao Berto – Mega Promocion në stil italian

Ciao Berto – Mega Promocion në stil italian

Ciao Berto
Shija italiane Ciao Berto për receta plotë dashuri me Anën!

Shija italiane Ciao Berto për receta plotë dashuri me Anën!

Marketing
Ciao Berto – për ambiente plot stil e kujtime të dashura!

Ciao Berto – për ambiente plot stil e kujtime të dashura!

Ciao Berto
Ciao Berto sjell dyshekët MAGNIFLEX – tani me zbritje dhe 12 këste pa interes!

Ciao Berto sjell dyshekët MAGNIFLEX – tani me zbritje dhe 12 këste pa interes!

Marketing
Brendi zviceran i teknikës së bardhë me përvojë 100 vjeçare, vjen në Kosovë!

Brendi zviceran i teknikës së bardhë me përvojë 100 vjeçare, vjen në Kosovë!

Ciao Berto
Vjen vera kah dera në Ciao Berto!

Vjen vera kah dera në Ciao Berto!

Ciao Berto
Edhe pak ditë kanë mbetur nga zbritja FRANKE në Ciao Berto!

Edhe pak ditë kanë mbetur nga zbritja FRANKE në Ciao Berto!

Ciao Berto
Vera fillon me Magniflex – Rehati dhe Relaks! Deri në 30% ZBRITJE!

Vera fillon me Magniflex – Rehati dhe Relaks! Deri në 30% ZBRITJE!

Ciao Berto
Super muaji FRANKE! Zbritje e madhe!

Super muaji FRANKE! Zbritje e madhe!

Ciao Berto
Ditët e ngrohta në Ciao Berto po vijnë me stil italian plot inspirim

Ditët e ngrohta në Ciao Berto po vijnë me stil italian plot inspirim

Ciao Berto
ZBRITJE deri në 50% nga Ciao Berto për Fitër Bajram!

ZBRITJE deri në 50% nga Ciao Berto për Fitër Bajram!

Ciao Berto
Ciao Berto si përfaqësues zyrtar i Magniflex sjell katalogun digjital të dyshekëve tuaj të preferuar!

Ciao Berto si përfaqësues zyrtar i Magniflex sjell katalogun digjital të dyshekëve tuaj të preferuar!

Ciao Berto
Ciao Berto feston plot 25 vite!

Ciao Berto feston plot 25 vite!

Ciao Berto
Për ditëlindjen e 25-të të Ciao Berto-së ju ftojmë ta festojmë së bashku!

Për ditëlindjen e 25-të të Ciao Berto-së ju ftojmë ta festojmë së bashku!

Ciao Berto
Shko me Blue Taxi në Ciao Berto PA PARE!

Shko me Blue Taxi në Ciao Berto PA PARE!

Ciao Berto