LAJMI I FUNDIT:

Dhurata jote në Ciao Berto

Dhurata jote në Ciao Berto

Festat e fundvitit shpalosin shumë dashuri, magji e mbi të gjitha dhurata. Energji e mirë e cila përçohet në çdo kënd, vend e ambient.

Në këtë frymë po vijnë festat e fundvitit edhe në Ciao Berto me dhuraten më të bukur e të mbushur me plot dashuri për të gjithë.

Me një zbritje që do të zgjat deri me 31 dhjetor ju do të keni mundësi të zgjedhni produktet më cilësore, moderne dhe elegante, për veten, dhe ambientin ku jetoni ose punoni.

Ju keni mundësi edhe të vizitoni showroom-in në Prishtinë dhe Vushtrri për të parë nga afër produktet fantastike që do t’i shtojnë ngrohtësi ambienteve tuaja dhe magji festave të fundvitit!

#DhurataJote për fundvit të mbushur me dashuri qëndron në Ciao Berto!

Deri në 50% zbritje deri në fund të dhjetorit, ju do të keni mundësi perfekte të përfitoni nga kjo zbritje fantastike, dhurata më e bukur e festave të fundvitit.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Ciao Berto

Instagram: Ciao Berto

Artikull i sponzorizuar