LAJMI I FUNDIT:

Buxheti

161 Artikuj

Mustafa nga PDK: Për katër vjet qeverisje, mbi 10 miliardë euro buxhet – Qeveria Kurti pa asnjë projekt të madh për Kosovën

Mustafa nga PDK: Për katër vjet qeverisje, mbi 10 miliardë euro buxhet – Qeveria Kurti pa asnjë projekt të madh për Kosovën

Financa
Ish-ministri i Ekonomisë: Rritja e buxhetit për vitin 2024 është më e ulëta që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës

Ish-ministri i Ekonomisë: Rritja e buxhetit për vitin 2024 është më e ulëta që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës

Elfije Boletini
Kërkohet rishqyrtim të Projektligjit për buxhetin e vitit 2024, Bajrami nga LDK: Arsimi të bëhet prioritet kombëtar

Kërkohet rishqyrtim të Projektligjit për buxhetin e vitit 2024, Bajrami nga LDK: Arsimi të bëhet prioritet kombëtar

Financa
​Kritikat për favorizim të komunave që udhëhiqen nga LVV-ja, Murati: Është dezinformatë

​Kritikat për favorizim të komunave që udhëhiqen nga LVV-ja, Murati: Është dezinformatë

Financa
Ndarjet buxhetore, Krasniqi: Diskriminimi më i egër institucional ndaj qytetarëve prej çlirimit

Ndarjet buxhetore, Krasniqi: Diskriminimi më i egër institucional ndaj qytetarëve prej çlirimit

Kosovë
Tahiri i PDK-së kërkon nga Qeveria rishikimin e buxhetit 2024 para finalizimit

Tahiri i PDK-së kërkon nga Qeveria rishikimin e buxhetit 2024 para finalizimit

Kosovë
Gjermania në krizë buxhetore, çfarë është në rrezik?

Gjermania në krizë buxhetore, çfarë është në rrezik?

Botë
“Kanë filluar të japin subvencione për shokë e familjarë” – këshilltari i Konjufcës hedh akuza për keqmenaxhim të buxhetit në Komunën e Prishtinës

“Kanë filluar të japin subvencione për shokë e familjarë” – këshilltari i Konjufcës hedh akuza për keqmenaxhim të buxhetit në Komunën e Prishtinës

Komunat
Muja: Mbi 800 milionë euro për paga dhe mëditje nga projektbuxheti 2024

Muja: Mbi 800 milionë euro për paga dhe mëditje nga projektbuxheti 2024

Ekonomi
Sindikata i kërkon Kuvendit ta shqyrtojë seriozisht rritjen e buxhetit të RTK-së

Sindikata i kërkon Kuvendit ta shqyrtojë seriozisht rritjen e buxhetit të RTK-së

Kosovë
Opozita përplaset me Muratin për projektbuxhetin 2024, e akuzon se po përkrahen vetëm komunat e udhëhequra nga pushteti

Opozita përplaset me Muratin për projektbuxhetin 2024, e akuzon se po përkrahen vetëm komunat e udhëhequra nga pushteti

Financa
S’ka kuorum, shtyhet mbledhja e Komisionit për Buxhet

S’ka kuorum, shtyhet mbledhja e Komisionit për Buxhet

Financa
Hoti: Buxhetet e kësaj qeverie janë bërë dokumente abstrakte të padobishme

Hoti: Buxhetet e kësaj qeverie janë bërë dokumente abstrakte të padobishme

Financa
Ministria e Mbrojtjes do të ketë 20 milionë euro më shumë buxhet krahasuar me vitin paraprak

Ministria e Mbrojtjes do të ketë 20 milionë euro më shumë buxhet krahasuar me vitin paraprak

Siguri
Hoti: Ku janë shpenzuar 8.63 miliardë euro për tre vite?

Hoti: Ku janë shpenzuar 8.63 miliardë euro për tre vite?

Ekonomi
Përplasjet e republikanëve dhe demokratëve për buxhetin rrezikojnë mbylljen e pjesshme të Qeverisë së SHBA-së

Përplasjet e republikanëve dhe demokratëve për buxhetin rrezikojnë mbylljen e pjesshme të Qeverisë së SHBA-së

Botë
Ligjvënësit republikanë shtyjnë votimin paraprak për buxhetin federal që skadon më 30 shtator

Ligjvënësit republikanë shtyjnë votimin paraprak për buxhetin federal që skadon më 30 shtator

Botë
Për herë të parë në histori – borxhi kombëtar i SHBA-së arrin në 33,000,000,000,000 dollarë

Për herë të parë në histori – borxhi kombëtar i SHBA-së arrin në 33,000,000,000,000 dollarë

Botë
LVV në Prishtinë e cilëson të paligjshme seancën ku u votua buxheti i kryeqytetit

LVV në Prishtinë e cilëson të paligjshme seancën ku u votua buxheti i kryeqytetit

Prishtina
Buxheti i Komunës së Prishtinës për vitin 2024, Rama: 20 milionë euro më i lartë se i vitit të kaluar

Buxheti i Komunës së Prishtinës për vitin 2024, Rama: 20 milionë euro më i lartë se i vitit të kaluar

Financa
Buxheti i Gjermanisë për vitin 2024 – më shumë para për armë e më pak për fëmijët

Buxheti i Gjermanisë për vitin 2024 – më shumë para për armë e më pak për fëmijët

Botë
Pjesa më e madhe e buxhetit të ekonomive familjare shpenzohet në ushqim dhe banim

Pjesa më e madhe e buxhetit të ekonomive familjare shpenzohet në ushqim dhe banim

Të Tjera
Bajrami thotë se Kurti ka bllokuar mbi 37 milionë euro, i quan hipokrizi deklaratat për rritjen e buxhetit të komunave

Bajrami thotë se Kurti ka bllokuar mbi 37 milionë euro, i quan hipokrizi deklaratat për rritjen e buxhetit të komunave

Financa
Buxheti komunal për vitin 2024 kap vlerën 742 milionë euro

Buxheti komunal për vitin 2024 kap vlerën 742 milionë euro

Financa