LAJMI I FUNDIT:

Bordi i ZRRE

12 Artikuj

Rryma nga sot shtrenjtohet për 15 për qind  

Rryma nga sot shtrenjtohet për 15 për qind  

Energjetika
ZRRE tregon tre faktorët që ndikuan në ngritjen e çmimit të energjisë elektrike

ZRRE tregon tre faktorët që ndikuan në ngritjen e çmimit të energjisë elektrike

Energjetika
Partitë opozitare kundër shtrenjtimit të energjisë: Rritja e çmimit rreth 15 për qind, goditje e radhës ndaj qytetarëve  

Partitë opozitare kundër shtrenjtimit të energjisë: Rritja e çmimit rreth 15 për qind, goditje e radhës ndaj qytetarëve  

Energjetika
AAK kundërshton rritjen e çmimit të energjisë elektrike

AAK kundërshton rritjen e çmimit të energjisë elektrike

Energjetika
Tarifat e rrymës, ZRRE i drejtohet Supremes

Tarifat e rrymës, ZRRE i drejtohet Supremes

Energjetika
Miratimi i tarifave të reja të rrymës nga ZRRE-ja dhe kundërshtimi nga opozita – ngjarja kryesore e javës në ekonomi

Miratimi i tarifave të reja të rrymës nga ZRRE-ja dhe kundërshtimi nga opozita – ngjarja kryesore e javës në ekonomi

Albert Spahiu
Mazhoranca arsyeton kompletimin e bordit të ZRRE-së, PDK e quan të paligjshëm

Mazhoranca arsyeton kompletimin e bordit të ZRRE-së, PDK e quan të paligjshëm

Energjetika
Miratohet propozimi i Qeverisë për anëtarët e Bordit të ZRRE-së

Miratohet propozimi i Qeverisë për anëtarët e Bordit të ZRRE-së

Të Tjera
Qeveria propozon Vehebi Sofiun për kryesues të Bordit të ZRRE-së

Qeveria propozon Vehebi Sofiun për kryesues të Bordit të ZRRE-së

Të Tjera
Shala: Nëse nuk kompletohet Bordi i ZRRE-së prapë do të duhet të ndahen para për ta paguar rrymën në veri

Shala: Nëse nuk kompletohet Bordi i ZRRE-së prapë do të duhet të ndahen para për ta paguar rrymën në veri

Energjetika
KOSID: Ish-menaxheri i KEDS-it nuk duhet të jetë në bordin e ZRRE-së

KOSID: Ish-menaxheri i KEDS-it nuk duhet të jetë në bordin e ZRRE-së

Energjetika
Qeveria propozon emrat për kryesuesin e Bordit të ZRRE-së

Qeveria propozon emrat për kryesuesin e Bordit të ZRRE-së

Energjetika