LAJMI I FUNDIT:

BERZh

253 Artikuj

BERZH jep kredi 99 milionë euro për hekurudhën Vorë-Hani i Hotit

BERZH jep kredi 99 milionë euro për hekurudhën Vorë-Hani i Hotit

Shqipëri
Xhaferi-Reno-Baso: Bashkëpunimi shumëdekadësh ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim është me rëndësi të madhe

Xhaferi-Reno-Baso: Bashkëpunimi shumëdekadësh ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim është me rëndësi të madhe

Ekonomi
“Pse duhet investitorët e huaj, të vijnë në Kosovë?”, Kurti përgjigjet në Samitin e Investimeve në Ballkanin Perëndimor 2024

“Pse duhet investitorët e huaj, të vijnë në Kosovë?”, Kurti përgjigjet në Samitin e Investimeve në Ballkanin Perëndimor 2024

Kosovë
400 milionë euro investime, Qeveria e Kosovës dhe BERZH nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

400 milionë euro investime, Qeveria e Kosovës dhe BERZH nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

Biznes
BERZH: Qeverisja në Shqipëri pas 2018 është përkeqësuar, përmirësimi i saj mjet kyç për mirëqenien

BERZH: Qeverisja në Shqipëri pas 2018 është përkeqësuar, përmirësimi i saj mjet kyç për mirëqenien

Shqipëri
Samiti për Investime në Ballkan bënë bashkë gjashtë kryeministrat në Londër, fokus rritja e investimeve në rajon

Samiti për Investime në Ballkan bënë bashkë gjashtë kryeministrat në Londër, fokus rritja e investimeve në rajon

Biznes
Nënshkruhet marrëveshja me BERZH-in, Trafiku Urban i shtohen 30 autobusë të rinj

Nënshkruhet marrëveshja me BERZH-in, Trafiku Urban i shtohen 30 autobusë të rinj

Prishtina
BERZH: Vetëm në Shqipëri nuk është rritur kënaqësia për të jetuar, ndryshe nga gjithë Evropa Lindore

BERZH: Vetëm në Shqipëri nuk është rritur kënaqësia për të jetuar, ndryshe nga gjithë Evropa Lindore

Shqipëri
Kurti dhe Ruhe flasin për tetë projekte aktuale që Qeveria është duke i zbatuar në bashkëpunim me BERZh-in

Kurti dhe Ruhe flasin për tetë projekte aktuale që Qeveria është duke i zbatuar në bashkëpunim me BERZh-in

Financa
​Modernizimi dhe rifunksionalizimi i transportit publik, Rama nënshkruan marrëveshje me BERZH-in

​Modernizimi dhe rifunksionalizimi i transportit publik, Rama nënshkruan marrëveshje me BERZH-in

Komunat
Aktivizimi i gjeneratës së ardhshme të Liderëve të Biznesit në Kosovë me Programin “Rinia në Biznes” të BERZH-it dhe BPB-së

Aktivizimi i gjeneratës së ardhshme të Liderëve të Biznesit në Kosovë me Programin “Rinia në Biznes” të BERZH-it dhe BPB-së

BPB
BERZH: 9 milionë euro për sipërmarrësit e rinj në Maqedoninë e Veriut

BERZH: 9 milionë euro për sipërmarrësit e rinj në Maqedoninë e Veriut

Ekonomi
Mbështetje për realizimin e projekteve energjetike për transformimin e përshpejtuar të energjisë në RMV

Mbështetje për realizimin e projekteve energjetike për transformimin e përshpejtuar të energjisë në RMV

Ekonomi
BERZH: Këtë vit Maqedonia do të ketë rritje ekonomike për 2%

BERZH: Këtë vit Maqedonia do të ketë rritje ekonomike për 2%

Ekonomi
BERZH lë pa ndryshuar parashikimin për PBB-në e Shqipërisë: Ekonomia rritet 2.5 për qind këtë vit

BERZH lë pa ndryshuar parashikimin për PBB-në e Shqipërisë: Ekonomia rritet 2.5 për qind këtë vit

Shqipëri
Papunësia në Kosovë – çfarë ndikoi në rënien e saj e çfarë jo?

Papunësia në Kosovë – çfarë ndikoi në rënien e saj e çfarë jo?

Të Tjera
Eksportuesit shqiptar letër FMN-së, Bankës Botërore dhe BERZH-it: Rënia e euros po ndikohet nga paratë kriminale

Eksportuesit shqiptar letër FMN-së, Bankës Botërore dhe BERZH-it: Rënia e euros po ndikohet nga paratë kriminale

Shqipëri
Hekurudha Vorë-Hani i Hotit, pritet hapja e tenderit në korrik – projekti me vlerë 356 milionë euro

Hekurudha Vorë-Hani i Hotit, pritet hapja e tenderit në korrik – projekti me vlerë 356 milionë euro

Shqipëri
Rritja e inflacionit po e ngadalëson rritjen ekonomike në rajonet e BERZH-it

Rritja e inflacionit po e ngadalëson rritjen ekonomike në rajonet e BERZH-it

Botë
Hekurudha Vorë-Hani i Hotit, projekti kalon rishikimin final nga BERZH

Hekurudha Vorë-Hani i Hotit, projekti kalon rishikimin final nga BERZH

Shqipëri
Rrugët magjistrale për në Gjilan në gjendje të rëndë infrastrukturore

Rrugët magjistrale për në Gjilan në gjendje të rëndë infrastrukturore

Ekonomi
BERZH dhe BE mbështesin mbi 150 NVM në Kosovë për të përmirësuar konkurrencën e tyre

BERZH dhe BE mbështesin mbi 150 NVM në Kosovë për të përmirësuar konkurrencën e tyre

Biznes
BERZH lë të pandryshuar parashikimet për ekonominë e Shqipërisë, rritje 2.5 për qind në 2023

BERZH lë të pandryshuar parashikimet për ekonominë e Shqipërisë, rritje 2.5 për qind në 2023

Shqipëri
BERZH: Ekonomia e Maqedonisë sivjet me rritje prej 2%, vitin e ardhshëm me 3%

BERZH: Ekonomia e Maqedonisë sivjet me rritje prej 2%, vitin e ardhshëm me 3%

Ekonomi