LAJMI I FUNDIT:

Asociacioni i Komunave të Kosovës

170 Artikuj

Mungesa e mbështetjes nga Qeveria, komunat i ankohen presidentes Osmani

Mungesa e mbështetjes nga Qeveria, komunat i ankohen presidentes Osmani

Komunat
​Komunat akuzojnë Qeverinë se po tenton t’ua marrë një kompetencë

​Komunat akuzojnë Qeverinë se po tenton t’ua marrë një kompetencë

Kosovë
Paqartësitë rreth anëtarësimit të tri komunave veriore, Asociacioni i Komunave del me një tjetër deklaratë

Paqartësitë rreth anëtarësimit të tri komunave veriore, Asociacioni i Komunave del me një tjetër deklaratë

Kosovë
U akuzuan se po refuzojnë të trajtojë kërkesën për anëtarësim, Ibrahimi: Komunat në veri të Kosovës ende janë pjesë e Asociacionit, nuk janë tërhequr zyrtarisht

U akuzuan se po refuzojnë të trajtojë kërkesën për anëtarësim, Ibrahimi: Komunat në veri të Kosovës ende janë pjesë e Asociacionit, nuk janë tërhequr zyrtarisht

Jehona Hulaj
Akuza ndaj Asociacionit të Komunave, kryetari i Kamenicës thotë se nuk po trajtohet kërkesa për anëtarësimin e komunave në veri të vendit

Akuza ndaj Asociacionit të Komunave, kryetari i Kamenicës thotë se nuk po trajtohet kërkesa për anëtarësimin e komunave në veri të vendit

Kosovë
Ende pa përfunduar viti, komunat grumbullojnë 42.3 milionë euro nga të hyrat e tatimit në pronë

Ende pa përfunduar viti, komunat grumbullojnë 42.3 milionë euro nga të hyrat e tatimit në pronë

Financa
Macron: Prishtina të pranojë Asociacionin, Vuçiqi të dënojë sulmin në Banjskë

Macron: Prishtina të pranojë Asociacionin, Vuçiqi të dënojë sulmin në Banjskë

Kosovë
Granti për komunat në vitin e ardhëm është 284.7 milionë euro

Granti për komunat në vitin e ardhëm është 284.7 milionë euro

Financa
Pesë kërkesat e komunave drejtuar Qeverisë Kurti

Pesë kërkesat e komunave drejtuar Qeverisë Kurti

Kosovë
Tri komunat veriore ende nuk kanë bërë kërkesë zyrtare për t’iu bashkuar Asociacionit të Komunave të Kosovës

Tri komunat veriore ende nuk kanë bërë kërkesë zyrtare për t’iu bashkuar Asociacionit të Komunave të Kosovës

Donjeta Zeqiraj
Komuna e Zveçanit voton pro anëtarësimit në Asociacionin e Komunave të Kosovës

Komuna e Zveçanit voton pro anëtarësimit në Asociacionin e Komunave të Kosovës

Kosovë
Pas Mitrovicës së Veriut, edhe Leposaviqi voton t’i bashkohet Asociacionit të Komunave të Kosovës

Pas Mitrovicës së Veriut, edhe Leposaviqi voton t’i bashkohet Asociacionit të Komunave të Kosovës

Kosovë
Kushtetuesja pezulloi nenin që parasheh faljen e 100 eurove – reagimet e Asociacionit të Komunave, Ministrisë së Financave dhe opozitës për Ligjin e Tatimit në Pronë

Kushtetuesja pezulloi nenin që parasheh faljen e 100 eurove – reagimet e Asociacionit të Komunave, Ministrisë së Financave dhe opozitës për Ligjin e Tatimit në Pronë

Albert Spahiu
Deputeti Basha reagon pas vendimit të Kushtetueses për Tatimin në Pronë: Masa është absurde dhe e padrejtë

Deputeti Basha reagon pas vendimit të Kushtetueses për Tatimin në Pronë: Masa është absurde dhe e padrejtë

Financa
Asociacioni i Komunave të Kosovës mirëpret vendimin e Gjykatës Kushtetuese për pezullimin e nenit që parasheh faljen e 100 eurove

Asociacioni i Komunave të Kosovës mirëpret vendimin e Gjykatës Kushtetuese për pezullimin e nenit që parasheh faljen e 100 eurove

Mirjeta Hajzeraj
Ligji i Tatimit në Pronë, Gjykata Kushtetuese pezullon nenin që parasheh faljen e 100 eurove

Ligji i Tatimit në Pronë, Gjykata Kushtetuese pezullon nenin që parasheh faljen e 100 eurove

Financa
Falja e Tatimit në Pronë deri në 100 euro, Gjini: ​Gjakova do t’i humbasë mbi 2 milionë euro

Falja e Tatimit në Pronë deri në 100 euro, Gjini: ​Gjakova do t’i humbasë mbi 2 milionë euro

Financa
Vazhdojnë replikat mes AKK-së e Muratit për tatimin në pronë, Ibrahimi: Ministri mos të bëhet gjykatës

Vazhdojnë replikat mes AKK-së e Muratit për tatimin në pronë, Ibrahimi: Ministri mos të bëhet gjykatës

Të Tjera
AKK: Komunat me mbi 27 milionë euro dëme nga falja e 100 eurove të tatimit në pronë

AKK: Komunat me mbi 27 milionë euro dëme nga falja e 100 eurove të tatimit në pronë

Të Tjera
AKK-ja kritikon Qeverinë për moszgjidhje të problemit me web-faqet: Komunat po penalizohen edhe në Grantin e Performancës

AKK-ja kritikon Qeverinë për moszgjidhje të problemit me web-faqet: Komunat po penalizohen edhe në Grantin e Performancës

Të Tjera
Falja e tatimit në pronë deri në 100 euro, Murati: Komunat të vendosin më së largu deri më 15 shtator

Falja e tatimit në pronë deri në 100 euro, Murati: Komunat të vendosin më së largu deri më 15 shtator

Financa
Hyrja në fuqi e Ligjit për Tatimin në Pronë, Murati: U takon komunave që ta miratojnë zbritjen prej 100 eurove

Hyrja në fuqi e Ligjit për Tatimin në Pronë, Murati: U takon komunave që ta miratojnë zbritjen prej 100 eurove

Financa
Falja e 100 eurove të Tatimit në Pronë, Asociacioni i Komunave pritet ta dërgojë ligjin në Kushtetuese

Falja e 100 eurove të Tatimit në Pronë, Asociacioni i Komunave pritet ta dërgojë ligjin në Kushtetuese

Financa
Uglanin: Pranimi në AKK, e ruan Mitrovicën Veriore nga AKS-ja

Uglanin: Pranimi në AKK, e ruan Mitrovicën Veriore nga AKS-ja

Kosovë