LAJMI I FUNDIT:

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës

99 Artikuj

Qeverisë i kërkohet ta ndal projektligjin që kontrollon mediat online

Qeverisë i kërkohet ta ndal projektligjin që kontrollon mediat online

Kosovë
AGK dënon fushatën denigruese të Komunës së Prishtinës kundër gazetares së KTV-së

AGK dënon fushatën denigruese të Komunës së Prishtinës kundër gazetares së KTV-së

Kosovë
Viti i sfidave të mëdha për gazetarët

Viti i sfidave të mëdha për gazetarët

Kosovë
AGK: Viti 2023 shënon vitin me më së shumti raste të kërcënimeve dhe sulmeve ndaj gazetarëve e mediave

AGK: Viti 2023 shënon vitin me më së shumti raste të kërcënimeve dhe sulmeve ndaj gazetarëve e mediave

Kosovë
Kërcënohet përmes rrjeteve sociale gazetari Burim Pacolli, reagon AGK-ja

Kërcënohet përmes rrjeteve sociale gazetari Burim Pacolli, reagon AGK-ja

Kosovë
Ndahen çmimet vjetore të gazetarisë, shpërblehen 12 gazetarë të mediave në Kosovë

Ndahen çmimet vjetore të gazetarisë, shpërblehen 12 gazetarë të mediave në Kosovë

Kosovë
AGK-ja, e shqetësuar me situatën e gazetares Behare Bajraktari në Radio Kosova 

AGK-ja, e shqetësuar me situatën e gazetares Behare Bajraktari në Radio Kosova 

Kosovë
Pas kërcënimit që morën gazetaret Ardiana Thaçi-Mehmeti dhe Erjona Gjikolli, policia po heton rastin

Pas kërcënimit që morën gazetaret Ardiana Thaçi-Mehmeti dhe Erjona Gjikolli, policia po heton rastin

Kronika e Zezë
Protesta e PSD-së kundër Trendafilovas, AGK: Gazetarët u penguan nga Policia e Kosovës gjatë raportimit

Protesta e PSD-së kundër Trendafilovas, AGK: Gazetarët u penguan nga Policia e Kosovës gjatë raportimit

Kosovë
AGK-ja reagon për rastin në Vushtrri: Gazetarja u sulmua në xhami nga imami lokal

AGK-ja reagon për rastin në Vushtrri: Gazetarja u sulmua në xhami nga imami lokal

Kosovë
AGK: Kërcënohet me jetë gazetari Herolind Ademi

AGK: Kërcënohet me jetë gazetari Herolind Ademi

Kosovë
Shtime, kërcënohet gazetari Agim Ademi

Shtime, kërcënohet gazetari Agim Ademi

Kosovë
Rikthimi i talebanëve në pushtet, gazetarët afganë flasin për jetën atje dhe mikpritjen në Kosovë

Rikthimi i talebanëve në pushtet, gazetarët afganë flasin për jetën atje dhe mikpritjen në Kosovë

Donjeta Zeqiraj
Ekipet e mediave dorëzojnë kamerat dhe mikrofonat për disa minuta, AGK kërkon nga Gjykata trajtim të drejtë

Ekipet e mediave dorëzojnë kamerat dhe mikrofonat për disa minuta, AGK kërkon nga Gjykata trajtim të drejtë

Kosovë
“Demokracia vdes në errësirë”, mediat protestojnë në mbështetje të Klan Kosovës

“Demokracia vdes në errësirë”, mediat protestojnë në mbështetje të Klan Kosovës

Kosovë
Refuzimi i ankesës së Klan Kosovës nga MINT, reagon AGK: Goditja më e rëndë që i bëhet lirisë së medies në Kosovë

Refuzimi i ankesës së Klan Kosovës nga MINT, reagon AGK: Goditja më e rëndë që i bëhet lirisë së medies në Kosovë

Kosovë
Cakolli: Nuk ka arsye “sigurie” që mediave t’u kufizohet puna në Kuvend

Cakolli: Nuk ka arsye “sigurie” që mediave t’u kufizohet puna në Kuvend

Kosovë
AGK-ja shpreh ngushëllime për vdekjen e gazetarit, Haqif Mulliqi

AGK-ja shpreh ngushëllime për vdekjen e gazetarit, Haqif Mulliqi

Kosovë
Sulmohet fizikisht kameramani i Nacionales në Gjakovë, reagon AGK-ja

Sulmohet fizikisht kameramani i Nacionales në Gjakovë, reagon AGK-ja

Kosovë
Kërkohet prezencë policore afër objekteve komunale në veri dhe kompensim për gazetarët e lënduar

Kërkohet prezencë policore afër objekteve komunale në veri dhe kompensim për gazetarët e lënduar

Donjeta Zeqiraj
Shok-bomba e gurë mbi gazetarët, të gjitha reagimet ndaj dhunës në Leposaviq

Shok-bomba e gurë mbi gazetarët, të gjitha reagimet ndaj dhunës në Leposaviq

Donjeta Zeqiraj
Sulmohet vetura e RTK-së në Zveçan

Sulmohet vetura e RTK-së në Zveçan

Kosovë
RYCO shpërbleu gazetarët e rinj si raportues të paqes në Kosovë përmes Programit të Transmetuesve të Paqes

RYCO shpërbleu gazetarët e rinj si raportues të paqes në Kosovë përmes Programit të Transmetuesve të Paqes

Kosovë
Zveçan, grupet kriminale serbe dëmtojnë veturat e mediave

Zveçan, grupet kriminale serbe dëmtojnë veturat e mediave

Kosovë