LAJMI I FUNDIT:

Arsim

98 Artikuj

Drejtoria e Arsimit në Gjakovë shpall konkurs për ndarjen e 100 bursave

Drejtoria e Arsimit në Gjakovë shpall konkurs për ndarjen e 100 bursave

Arsim
ORCA me aksion simbolik para Rektoratit: Këshilli i Etikës për vite me radhë provoi me i shpërla plagjiatorët, ngacmuesit dhe shkelësit e tjerë të etikës

ORCA me aksion simbolik para Rektoratit: Këshilli i Etikës për vite me radhë provoi me i shpërla plagjiatorët, ngacmuesit dhe shkelësit e tjerë të etikës

Kosovë
​Pakënaqësi në arsim, SBASHK-u proteston më 1 Maj

​Pakënaqësi në arsim, SBASHK-u proteston më 1 Maj

Kronika e Zezë
Rrogat e mjekëve, infermierëve dhe mësuesve në Shqipëri do të rriten nga 1 korriku, kush përfiton më shumë

Rrogat e mjekëve, infermierëve dhe mësuesve në Shqipëri do të rriten nga 1 korriku, kush përfiton më shumë

Shqipëri
Vazhdon greva në UP, rreth 250 punëtorë kërkojnë rritjen e pagës

Vazhdon greva në UP, rreth 250 punëtorë kërkojnë rritjen e pagës

Elfije Boletini
Pagat në arsim, Jasharaj: Janë rritur mesatarisht 28 euro, mësimdhënësit kërkojnë që koeficienti të jetë 130

Pagat në arsim, Jasharaj: Janë rritur mesatarisht 28 euro, mësimdhënësit kërkojnë që koeficienti të jetë 130

Elfije Boletini
ETEA tejet e shqetësuar për mosreagimin e organeve kompetente për rrezikun që paraqitet në gjimnazin “Dr. Shaban Hashani”- Ferizaj

ETEA tejet e shqetësuar për mosreagimin e organeve kompetente për rrezikun që paraqitet në gjimnazin “Dr. Shaban Hashani”- Ferizaj

Arsim
4 mijë bursa të ndara – Kurti numëron të arriturat në sektorin e arsimit

4 mijë bursa të ndara – Kurti numëron të arriturat në sektorin e arsimit

Arsim
Ndërtimi i urave të bashkëpunimit dhe rrënimi i paragjykimeve përmes bashkëjetesës gjuhësore

Ndërtimi i urave të bashkëpunimit dhe rrënimi i paragjykimeve përmes bashkëjetesës gjuhësore

Kosovë
Në mungesë të inventarit nuk funksionalizohet një çerdhe në Prizren

Në mungesë të inventarit nuk funksionalizohet një çerdhe në Prizren

Komunat
Tri orë në këmbë për të marrë dije, motrat nga Pagradeci sfidojnë largësinë për shkollimin

Tri orë në këmbë për të marrë dije, motrat nga Pagradeci sfidojnë largësinë për shkollimin

Shqipëri
Ndalohen telefonat në shkollat e Shqipërisë, do të lejohen vetëm për nxënësit me arsye shëndetësore

Ndalohen telefonat në shkollat e Shqipërisë, do të lejohen vetëm për nxënësit me arsye shëndetësore

Shqipëri
Dreshaj: Për vendimin e MASHT-it për librat, duhet të kërkohej hetim

Dreshaj: Për vendimin e MASHT-it për librat, duhet të kërkohej hetim

Arsim
Nënshkruhet udhëzimi në Shqipëri: Nxënësve dhe mësuesve u ndalohet telefoni gjatë mësimit

Nënshkruhet udhëzimi në Shqipëri: Nxënësve dhe mësuesve u ndalohet telefoni gjatë mësimit

Shqipëri
Jasharaj: Greva nuk do të ketë në këtë fillim të vitit shkollor, ky është lajm i keq për Kurtin e Nagavcin

Jasharaj: Greva nuk do të ketë në këtë fillim të vitit shkollor, ky është lajm i keq për Kurtin e Nagavcin

Arsim
​Publikohen rezultatet e Testit të Arritshmërisë – arritshmëria e përgjithshme mbi 52%

​Publikohen rezultatet e Testit të Arritshmërisë – arritshmëria e përgjithshme mbi 52%

Arsim