LAJMI I FUNDIT:

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë në Kosovë (AUV)

99 Artikuj

Pas skandalit me falsifikim të dokumentacionit të mishit, pezullohet nga puna inspektori i AUV-it

Pas skandalit me falsifikim të dokumentacionit të mishit, pezullohet nga puna inspektori i AUV-it

Bujqësi
Produktet pa afat, AVUK apelon te qytetarët të kenë kujdes nga dhuratat për fëmijë

Produktet pa afat, AVUK apelon te qytetarët të kenë kujdes nga dhuratat për fëmijë

Të Tjera
AUV: Majonezi shkak që disa persona u helmuan në një lokal në Mitrovicë

AUV: Majonezi shkak që disa persona u helmuan në një lokal në Mitrovicë

Kosovë
Mbi 150 persona të helmuar, mish të asgjësuar, mbyllje e lokalit – çfarë dihet deri tani për rastin në Malishevë

Mbi 150 persona të helmuar, mish të asgjësuar, mbyllje e lokalit – çfarë dihet deri tani për rastin në Malishevë

Kosovë
AUV: Në tregun e Kosovës nuk ka çipsa që përmbajnë substanca kancerogjene

AUV: Në tregun e Kosovës nuk ka çipsa që përmbajnë substanca kancerogjene

Donjeta Zeqiraj
Incident mes policisë dhe banorëve në Kllokot për shkak të lokacionit për groposjen e derrave, deklarohet policia dhe AUV

Incident mes policisë dhe banorëve në Kllokot për shkak të lokacionit për groposjen e derrave, deklarohet policia dhe AUV

Donjeta Zeqiraj
Murtaja afrikane e derrit prezentë në Kosovë, AUV-i tregon masat e ndërmarra për të penguar përhapjen e kësaj sëmundje

Murtaja afrikane e derrit prezentë në Kosovë, AUV-i tregon masat e ndërmarra për të penguar përhapjen e kësaj sëmundje

Donjeta Zeqiraj
AUV: Therja e kurbaneve të mos bëhet jashtë thertoreve të licencuara

AUV: Therja e kurbaneve të mos bëhet jashtë thertoreve të licencuara

Bujqësi
AUV asgjëson 32 krerë gjedhe me sëmundjen e brucelozës në Prizren dhe Gjilan

AUV asgjëson 32 krerë gjedhe me sëmundjen e brucelozës në Prizren dhe Gjilan

Bujqësi
AUV heq dilemat, domatet nga Shqipëria brenda parametrave të lejuar për konsum

AUV heq dilemat, domatet nga Shqipëria brenda parametrave të lejuar për konsum

Bujqësi
Aksioni kundër duhanit, shqiptohen 19 gjoba në Fushë Kosovë e Ferizaj brenda një dite

Aksioni kundër duhanit, shqiptohen 19 gjoba në Fushë Kosovë e Ferizaj brenda një dite

Kosovë
AUV me aksion për ndalimin e therjeve të kafshëve në Kodrën e Trimave në Prishtinë

AUV me aksion për ndalimin e therjeve të kafshëve në Kodrën e Trimave në Prishtinë

Bujqësi
Ndërroi afatin e skadencës të çokollatave nga Zvicra, çfarë dënimesh parasheh Kodi Penal?

Ndërroi afatin e skadencës të çokollatave nga Zvicra, çfarë dënimesh parasheh Kodi Penal?

Kosovë
Largohen nga tregu i Kosovës çokollatat ‘Frey’, dyshohet se iu falsifikua data e skadencës

Largohen nga tregu i Kosovës çokollatat ‘Frey’, dyshohet se iu falsifikua data e skadencës

Biznes
Nuk respektuan Ligjin e Duhanit – gjobiten 320 qytetarë

Nuk respektuan Ligjin e Duhanit – gjobiten 320 qytetarë

Ekonomi
Po shiste produkte me afat të skaduar, AUV do të iniciojë procedurë në gjykatë ndaj një marketi në Prishtinë

Po shiste produkte me afat të skaduar, AUV do të iniciojë procedurë në gjykatë ndaj një marketi në Prishtinë

Ekonomi
Ashpërsimi i masave kundër pirjes së duhanit, brenda pesë ditëve u shqiptuan 150 gjoba për shkelësit

Ashpërsimi i masave kundër pirjes së duhanit, brenda pesë ditëve u shqiptuan 150 gjoba për shkelësit

Albert Spahiu
Inspektimet në institucionet private shëndetësore bëhet vetëm çdo tre vjet

Inspektimet në institucionet private shëndetësore bëhet vetëm çdo tre vjet

Shëndetësi
Parandalohet dalja në treg e dy produkteve “MU”, ishin të dyshimta për konsum

Parandalohet dalja në treg e dy produkteve “MU”, ishin të dyshimta për konsum

Bujqësi
Mbyllet bufeja e MPB-së, AUV-i thotë se në lëngjet me të cilat po shërbeheshin zyrtarët janë gjetur krimba

Mbyllet bufeja e MPB-së, AUV-i thotë se në lëngjet me të cilat po shërbeheshin zyrtarët janë gjetur krimba

Donjeta Zeqiraj
Mbi 200 mijë kilogramë produkte të mishit u larguan nga tregu gjatë këtij viti, AUV-i ankohet për mungesë të kushteve dhe inspektorëve

Mbi 200 mijë kilogramë produkte të mishit u larguan nga tregu gjatë këtij viti, AUV-i ankohet për mungesë të kushteve dhe inspektorëve

Donjeta Zeqiraj
Mbyllet restoranti në Podujevë nën dyshimet për helmim të katër personave

Mbyllet restoranti në Podujevë nën dyshimet për helmim të katër personave

Ekonomi
​AVUK merr vendim të lejojë rikthimin në treg të produkteve ‘Wudy’

​AVUK merr vendim të lejojë rikthimin në treg të produkteve ‘Wudy’

Bujqësi
AUV urdhëron tërheqjen nga tregu të të gjitha produkteve “Wudy”

AUV urdhëron tërheqjen nga tregu të të gjitha produkteve “Wudy”

Kosovë