LAJMI I FUNDIT:

Aborti

59 Artikuj

Platforma për barazi gjinore kërkon ndryshimin e Ligjit për abort në Maqedoni

Platforma për barazi gjinore kërkon ndryshimin e Ligjit për abort në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Ekspertja shqiptare tregon si ndodh aborti dhe tregon se si mund ta parandaloni atë

Ekspertja shqiptare tregon si ndodh aborti dhe tregon se si mund ta parandaloni atë

Shtatzëna
Tetë gjërat që duhet të dini para se të bëni abort

Tetë gjërat që duhet të dini para se të bëni abort

Këshilla mjekësore
Parlamenti i Polonisë refuzon ligjin kundër abortit

Parlamenti i Polonisë refuzon ligjin kundër abortit

Nga Bota
Polonia afër ndalimit total të abortit, pavarësisht se a keni mbetur shtatzënë nga përdhunimi apo çfarëdo rrethane tjetër

Polonia afër ndalimit total të abortit, pavarësisht se a keni mbetur shtatzënë nga përdhunimi apo çfarëdo rrethane tjetër

Femra
Gjykata Supreme hedh poshtë kufizimet për abortin në SHBA

Gjykata Supreme hedh poshtë kufizimet për abortin në SHBA

Nga Bota
E tmerrshme: Klinika që ofron abortin në muajin e pestë

E tmerrshme: Klinika që ofron abortin në muajin e pestë

Shqipëri
Aborti tani është krim në këtë shtet të SHBA-së, ja sa dënohesh

Aborti tani është krim në këtë shtet të SHBA-së, ja sa dënohesh

Nga Bota
Numër i madh i aborteve në klinika private të palicencuara

Numër i madh i aborteve në klinika private të palicencuara

Shëndetësi Lajme
Aborti, në ç’mënyrë kryhet?

Aborti, në ç’mënyrë kryhet?

Temat Javore
Dashuria pas një aborti

Dashuria pas një aborti

Këshilla Lifestyle