LAJMI I FUNDIT:

OFROHET ME ZBRITJE – objekti afarist me 600m² po lëshohet me qera ID-124

Një mundësi unike biznesi është tashmë në dispozicion: objekti afarist me 600m² me tre kate për zyre dhe një lokal, të gjitha me qera. Ky objekt është i përkryer për një sërë biznesesh, si restaurantet, kafenetë apo edhe biznese tjera. 

Çdo kat i këtij objekti ka 150m² – gjë që ofron një hapësirë të bollshme për nevojat e biznesit tuaj edhe tarrasa ka 150m². 

Dhe më e mira? Ky objekt po ofrohet me zbritje nga 3,000€ në 2,500€ qeraja për komplet objektin, kjo sepse katet nuk ndahen. Kurse, lokali i cili ka mundësi të ndahet ofrohet me zbritje nga 1000€ në 800€ euro. 

OBJEKTI ME QIRA 

Objekti me sipërfaqe 600m2 

3 kate për zyre dhe lokali 

Çmimi i qerasë së objektit: 2,500€ 

Çmimi i qerasë së lokalit: 800€ 

Secili kat ka nga 150m2 

Terasa 150m2 

Shpallja: ID-124

Video e objektit me qira

Shëtitja virtuale 3D


Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90

Më shumë